Doznajte najveće tajne erotskih noćnih klubova

Žele se zaljubiti barem na trenutak, a pri tome ostati vjerni svojim partnericama. Cijeli je ambijent zavodljiv i na čovjeka djeluje snažnim erotskim nabojem. Tamo gdje postoji kombinacija gole kože, ugodne glazbe i zavođenja, nitko ne može ostati ravnodušan, zaključuje portal Intimate medicine.

Naravno, za ugodan osjećaj posjetitelja se treba pobrinuti luksuznom opremom, za koju novac imaju samo rijetki noćni klubovi. Michael Peter, vlasnik više noćnih klubova, od New Yorka pa sve do Moskve, kaže da je u njegovom poslu potrebna velika mjera profesionalnosti.

Godišnja zarada do 6 milijuna dolara

Dobar klub može godišnje zaraditi 2 do 6 milijuna dolara. Zato treba stalno brinuti o njegovom izgledu, renomeu i sve to stalno poboljšavati. U njegovim ćete klubovima moći pušiti samo najbolje cigare, piti najbolja vina i istovremeno pogledati vrhunski erotski ples. Muški su WC-i opskrbljeni vijagrom, kolonjskom vodom, kondomima i lijekovima.

Važna je i unutarnja oprema kluba. U dobrom će noćnom klubu iz svakog ugla biti dobar pogled na plesni podij, jer samo se tako može ostvariti osjećaj da je posjetitelj stalno u kontaktu s plesačicom i njenom točkom.

Tko su djevojke u noćnim klubovima?

Na opće čuđenje, djevojke koje plešu u noćnim klubovima u privatnom su životu mame ili studentice, koje striptizom plaćaju račune ili školarinu. Američka nam je striptizeta povjerila da, kada je večer loša, zaradi oko 200 dolara, kada je dobra 600, a kada je vrlo dobra i do 1.200 dolara. Naravno, poslu treba pristupati odgovorno i profesionalno.

Navodno su prostitucija i upotreba droga plesačicama najstrože zabranjene. Već spomenuti Michael Peter kaže da ako se otkrije da neka djevojka uzima droge, ili se bavi prostitucijom, s njom trenutno prekida posao, ali isto tako i s njenom mušterijom, kojoj zabrani ulazak u svoje klubove. Većina plesačica smatra kako ovakav posao nije nimalo ponižavajući, i da je izuzetno važno dijeliti privatno od javnog.

- 'Mušterije se vrlo rijetko zaljubljuju - kaže Norah, zbog čega je nekada imala slomljeno srce, jer je bilo kakav intimni kontakt između plesačice i posjetitelja zabranjen. Gotovo sve djevojke iz Michaelovih klubova kažu kako je ovaj posao mnogo bolji od rada u ugostiteljstvu ili posla tajnice. Bolja je zarada, a i mnogo je zabavnije. Naravno, i taj posao ima svoje negativne strane, koje se uglavnom pokažu na tijelu.

Dolazi do deformacije stopala (zbog stalnog nošenja vrlo visokih peta) pa do oguljenih ili povrijeđenih koljena i bolova u leđima. Dakle, ponekada rad može biti prilično naporan i umarajući, za što je potrebna snažna psiha i još snažnije tijelo.

Koji muškarci posjećuju noćne klubove?

Kulturna antropologinja Katherine Frank provela je studiju o tome kakvi muškarci posjećuju noćne klubove. Postoji stereotip kako noćne klubove s egzotičnim plesačicama posjećuju samo osamljeni muškarci, koji su već izgubili svaku nadu, ali ta teorija ne drži vodu.

Na Katherinino iznenađenje, radilo se uglavnom o profilu oženjenog muškarca, ili muškarca koji ima dugotrajnu vezu. Svi su posjetitelji imali dobre plaće, koja im omogućava da si uopće mogu priuštiti takvu zabavu.

Kod ogromne je većine posjetitelja prevladavao isti razlog posjećivanja noćnih klubova - bijeg. Bijeg od realnog u svijet iluzija, u kojem nema napetosti realnog života, i u kojem možeš dobiti intimu i razgovor, bez ikakvih obaveza. Za razliku od muškaraca, koji u noćne klubove vole dolaziti sami, žene si takvu zabavu vole priuštiti u društvu prijateljica. Vikanje i vrištanje, dok se plesač skida, daleko je češći pratitelj žena nego muškaraca.

Najveća tajna noćnih klubova

Neki klubovi rade na taj način da su plesačicama i posjetiteljima zabranjeni bilo kakvi fizički kontakti, drugi dozvoljavaju ples u naručju, treći dozvoljavaju svlačenje gornjeg dijela tijela, dok se u četvrtima plesačica skine do kraja.

Tajna svih noćnih klubova je ista i vrlo jednostavna, a leži u lažnom obećanju. Naime, plesačica stalno iznova posjetitelju pokazuje znakove kako bi slijedeći puta s njime mogla nekamo otići, iako zna da to nikada neće učiniti, jer bi u tom slučaju izgubila posao. Dakle, dokle god je za nju zainteresiran, stalno će se vraćati u njen noćni klub.