Croatia osiguranje omogućilo studentima kupovinu ulaznica po nižim cijenama za koncert Nine Badrić u Mostaru

Croatia osiguranje omogućilo studentima kupovinu ulaznica po nižim cijenama za koncert Nine Badrić u Mostaru

Miljenica publike Nina Badrić održat će koncert pod nazivom „Ljubav za ljubav" u četvrtak, 14.2. u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru s početkom u 20 sati.
Organizatori bilježe veliki interes njezinih fanova iz cijele Hercegovine, a osobito studentske populacije za koju su, zahvaljujući potpori Croatia osiguranja, pripremili pogodnosti za kupovinu ulaznica.

„Imamo veliki interes studentske populacije za Nininim koncertom, a poznajući studentski standard, željeli smo im omogućiti kupovinu ulaznica po povoljnijim cijenama. Croatia osiguranje se odazvalo našem pozivu i prihvatilo ponudu da svojom financijskom potporom omoguće studentima kupovinu ulaznica po nižim cijenama. Radi se o kontigentu od 300 ulaznica koje će studenti moći kupiti po cijenama 10 KM za parter stajanje i 15 KM za tribine", najavili su organizatori koncerta iz agencije PRimera.
Ovu pogodnost studenti mogu iskoristiti kupovinom ulaznica isključivo u Forest lounge bar-u u Orci uz predočenje indeksa. Maksimalno je moguće kupiti dvije ulaznice na jedan indeks.

Svi ostali ulaznice mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.ba po cijenama 30 KM VIP, 25 KM za tribine i parter sjedenje, te 20 KM za parter stajanje.
Još danas je moguće kupiti VIP ulaznice i parter sjedenje, a nakon toga će u prodaji biti samo ulaznice za tribine i parter stajanje.

Sve novosti vezane za koncert možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/