FOTO  Art corner na WHFestu

West Herzegovina Fest, WHF, WHF, WHF
Posjetitelji će kroz sve tri festivalske večeri imati priliku vidjeti stvaranje umjetničkih slika i skulptura.
U ovogodišnjem likovnom dijelu programa sudjeluju: Martin Frljić (Vitez, BiH), Zrinka Ružičić (Split, Hrvatska), Jure Paponja (Ljubuški, BiH), Ivana Pavlović (Ljubuški, BiH), Danilo Milović (Trebinje, BiH), Mirna Pokorić (Osijek, Hrvatska), Kristina Krstičević (Metković, Hrvatska) te Jure Pešorda (Grude, BiH).
Pozivamo sve posjetitelje, zaljubljenike u umjetnost, da posjete likovni dio festivala i uživaju prateći nastanak umjetničkih djela u prirodnom ambijentu i odličnoj atmosferi WHFesta.
Inače, na natječaj za ovogodišnji West Herzegowina Fest, koji će se održati u Širokom Brijegu od 26. do 28. srpnja, prijavilo se 380 autora. Pristigle su 173 kratke priče, 73 filma te 134 benda od čega su selektori festivala odabrali one što će ući u natjecateljsku konkurenciju - 9 bendova, 27 kratkih priča i 15 kratkih filmova.

Najbolji bend bit će nagrađen snimanjem pjesme i spota pod pokroviteljstvom Jägermeistera, a ocjenjivat će se i najbolji styling koje će nagraditi Levi's. Autori kratkih priča natječu se za novčanu nagradu od 1.000 KM, koju osigurava portal Bljesak.info, a autori filmova natječu se za novčanu nagradu od 1.000 KM HT-Eroneta.
Kao i svake godine, svake festivalske večeri posjetitelje će zabavljati glazbeni gosti čiji će koncerti zatvarati svaku festivalsku večer a organizatori najavljuju još iznenađenja o kojima će na vrijeme izvijestiti javnost.
Prvu večer festivala nastupit će Nina Badrić i Vojko V., druga večer rezervirana je za bend Vatra i Kries, a festival će, nakon stand-up nastupa Nikole Đurička zatvoriti koncert Bajage i Instruktora. Ulaz na sve tri festivalske večeri je besplatan za sve one koji dođu prije 21 sat.
Detaljnije informacije o događajima na festivalu potražite na www.whfest.com i na www.facebook.com/WestHerzegowinaFest .