FOTO  6.Mostar Summer Fest završen uz Prljavo kazalište koje je publiku izveo na pozornicu!

Mostar Summer Fest, Prljavo kazalište
Uz to što su priredili LIVE spektakl vrhunskog zvuka praćen sjajnim svjetlosnim efektima, Prljavci su oduševili interakcijskom s publikom. Uz to što su uistinu plesali i pjevali u glas, dva trenutka tijekom koncerta su probudila posebne emocije. Prvi kada je Jasenko Houra jednog od posjetitelja iz publike pozvao na stage da na njegovoj gitari odsvira pjesmu s Prljavcima, drugi, poseban i dirljiv trenutak na Festu je bio uz hit 'Marina' tijekom kojeg je Bodalec iz publike na stage osobno dopratio dvadesetak fanova da bi zajedno s njima pjevali te time zatvorili nastup Prljavaca u Mostaru koji će se zasigurno pamtiti.
Večer na glavnom stageu je u pravom ljetnom raspoloženju započela uz sarajevsku rap ekipu Stoposto i prof SterMa, a poseban doživljaj je bio vidjeti i slušati Ischariotzcky, indie band prepoznatljivog zvuka koji je pokazao kako ima svoju vjernu publiku koja ih prati kroz nastupe.

'Esi mi dobar' i 'Ljubav ili pivo' su hitovi Bad Copya koje je publika pjevala u glas zajedno s Ajsom i Timbom, a nakon njihovog nastupa Inex Cirkus teatar je u CHILL OUT zoni zadivio svojim odvažnim nastupom s vatrom. Uz to u CHILL OUT zoni publika je uživala u ljetnom Žuja pubu pod festivalskim lampicama, a u pauzama su mogli okušati sreću uz veliki Žujin 'Čovječe ne ljuti se'. Pipi Mostar Summer Fest Lounge uz ležaljke i bazen je stvorio pravu retro morsku vibru na Festu, a dodatno osvježenje posjetitelji su našli u Algida Ice cream baru. Očekivano već godinama dva kornera pred kojima je uvijek red su bili Rakija korner kao i korner s prepoznatljivim Festivalskim koktelima.
U Hej! korneru su posjetitelji mogli dobiti novi Hej! broj u PROMO start paketu, a posebno iskustvo je bilo gledati kako se direktno radi print na vašu novu omiljenu Festivalsku majicu u Festivalskom Fan shopu powered by Kratki rukav. Gastro korner i Sweet bar su bili mjesto na koje su posjetitelji dolazili za dodatnu energiju, a na Badel 1862 Pelikovac korneru, mjestu stvorenom za legende posjetitelji su mogli uživati u tradicionalnom ukusu Pelinkovca, ali i u raznim kombinacijama ovog prepoznatljivog pića.

Nakon Prljavaca, večer je na glavnom stageu završena uz Letu Štuke i hitove 'Šutiš' i 'Mjesto za dvoje' koji su publiku ispratili do kasno u noć.
Na Hej! e-MOtion stageu večer je započela od 21h uz Fa11out i Igora HDP, a publika je ponovno plesala do jutra uz GRAMOPHONEDzIE, Kristijana Molnara i fenomenalan set Andreja Jelića čijim je nastupom završen ovogodišnji OPEN-AIR party elektronske glazbe na Mostar Summer Festu.
Uz obećanje organizatora da i za narednu godinu već pripremaju par velikih imena za line-up, no i neka neočekivana iznenađenja za publiku, sinoć smo se oprostili od još jednog izdanja Mostar Summer Festa, festivala fenomenalnog provoda i odlične energije.
Do narednog Festa, FEEL YR V:BE!

Sve fotografije u GALERIJI