Pamela Ramljak: Supruga je otjerala ljubomora

Pamela Ramljak, feminnem, Pamela Ramljak, spot, album
Pamela Ramljak, poznatija kao pjevačica grupe Feminnem, odlučila je nakon brojnih medijskih naklapanja, potvrditi da je njezinom braku zaista došao kraj i priznati koji su stvarni razlozi.

Pamela se 2008. godine udala za inženjera elektrotehnike i telekomunikacija Stojana Rakića u Beču nakon devet godina veze.

Međutim, već na medenom mjesecu stvari su se počele mjenjati, Stojan je postao 'mlak, rezerviran, kao da ga više supruga ne zanima: "Odjednom se prestao truditi. Vjerujem da on nije loša osoba. On je jedini čovjek kojeg sam ikada voljela. Razočarao me", izjavila je Pamela za Extru.

Kako je pjevačica otkrila, Stojan se nije mogao nositi s njezinim poslom i odlaženjem na gaže, te je očekivao da će se Pamela odreći pjevanja, a kako se to nije dogodilo, počele su burne svađe.

"Prigovarao mi je zbog nastupa i snimanja, smatrao je da je moj posao manje vrijedan i želio je da napustim glazbu. Licemjerno je što me uopće ženio."

Burnom bračnom životu presudila je teška i nagla Stojanova narav i to je bio kraj.

Feminnemka je otkrila kako se bivši suprug prije dva mjeseca odselio iz njezina stana i kako joj se od tada nije javio što ju je neizmjerno pogodilo.

"Prestao me voljeti. Moram se pomiriti s tim", zaključila je za kraj