FOTO/VIDEO  Nasmijete se uz Hipertenziju

komedija, Mostar, hipertenzija, Mostar
. Sa sjajnim glumačkim dvojcem Predrag Ejdus - Branislav Trifunović, Svetislav Basara, po prvi put, svoju tragikomičnu priču postavlja na scenu, što ovu predstavu čini nesvakidašnjim kazališnim događajem.
Svetislav Basara, jedan od najznačajnijih suvremenih srbijanskih književnika, s već sada antologijski priznatim dramaturškim opusom, u svom komadu Hipertenzija na autentičan, duhovit, ironičan način, bez banalne dnevno-političke aktualizacije, donosi «apsurdno-istinitu» priču punu grotesknog i paradoksalnog humora.
Trifunović je rekao da, iako se publika sve vrijeme dok traje predstava smije, kada izlaze iz dvorane ozbiljno se zapitaju "što nam se to u stvari dogodilo i što nam se i dalje događa".


Do danas je predstava imala više od 80 izvođenja u Srbiji i regiji. Predstava je zbog velike zainteresiranosti publike bila postavljena na stalni repertoar u Beogradu i Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu.
Cijena ulaznice je 15KM, a za studente i umirovljenike iznosi 10 KM. Ulaznice možete kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan, od 13 do 20 sati te svaki dan na info pultu u Mepas Mallu. Rezervacije na broj 063/940-584.