FOTO  Mate Bulić zapalio atmosferu na pokladnoj fešti u Nizozemskoj

U Roterdamu je održan tradiconalni Pokladni malonogometni turnir u kojem je 8 timova uzelo učešće. U sustavu takmičenja našle su se slijedeće ekipe :''Čokolino boys'',''Gouda'', ''Jewo'',''Gemišt'',''NK Croatia'',''Dinamo Zagreb'' , ''NK Zenica'' , i ''Hajduk''.
Nakon veoma uzbudljivih mečeva u fut-salu najuspješnija momčad bila je ''Gemišt''iz Rotterdama. Nakon završenih sportskih aktivnosti u gradu Rotterdamu zabava i druženje je nastavljeno u predgrađu Den Haag-a (Rijswijk) gdje je priređena i Pokladna fešta .

Uz maskare, ples i tombolu gosti su imali priliku i uživati u glazbi Mate Bulića koji je na zadovoljstvo mnogo brojnih posjetitelja ponovno bio gost Hrvatske katoličke misije sv.Nikola Tavelić. Jedina crna točka je bio'' razglas'' koji je posuđen od nizozemske firme pa su glazbenicii i Mate Bulić imali dosta probleme u izvođenju numera nakon čega je uslijedila intervencija ''tehničke sluzbe'' koja je  otklonila kvar na instalacijama.
Sve pohvale organizatorima, donatorima i učesnicima ove već tradicionalne ''Pokladne fešte '' i druženju, a spomenut ćemo i glavnu pokretačku ''snagu '' svih aktivnosti u Hrvatskoj katoličkoj župi FRA IVICU JURIŠIĆA, (duhovnik devetorice hrvatskih državljana koji se nalaze u haškom pritvoru) koji je ponovo sa svojim suradnicima uspio sve bezprijekorno organizirati .

Iz Den Haaga za Hercegovina.info B.Buhač