Znate li što sve uzbuđuje žene

U svijetu seksualnosti postoje brojni fetiši. Neki su društveno prihvatljivi, a neki malo manje. Uz one poznate, postoje i oni malo manje poznati te svojstveni uglavnom ženama. Upravo njima bavio se Ivillage.com, a mi vam donosimo pregled nekih ženskih seksi fetiša. Za neke sigurno znate, a neki će vas malo iznenaditi.

Poželjni vampiri
Maštate katkad o seksu s vampirom? Bez brige, to čini mnogo žena i nema ništa loše o tome. Iako su seksi vampiri ženama oduvijek bili privlačni, pojava Edwarda Cullena vampire je vinula u novu orbitu poželjnosti. Hladni vampiri, krvopije kojima je glavni fokus ženski vrat i nježna koža, imaju nešto životinjsko u sebi što budi ženski libido.

Škakljanje
Volite kad vas vaš muškarca nježno škaklja tijekom predigre? Mnogo žena uživa u tome, ali nekima je to vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na škakljanje reagiraju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu doživjeti orgazam bez penetracije.


Uniforme
Neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, vojnik, liječnik, vatrogasac... Nije bitno, važno je samo da je muškarac i da ima uniformu. Takve žene muškarce u uniformama doživljavaju snažno, sposobno i moćno te žele njihovu zaštitu i podršku. Da, takva pojava ima veze s nešto manje zrelim ženama koje, kako pojašnjavaju neki psiholozi, još uvijek traže snažnu očinsku figuru u životu.

 

Voajerizam
Golo muško tijelo za neke je žene vrhunac užitka. One uopće nemaju izraženu potrebu za samim seksualnim činom. Njima je puno važnije uživati u pogledu na gologa muškarca. Užitak je, dakako, veći ako muškarac ima skladno građeno tijelo. Takve žene vole i seks, ali izvor primarnog zadovoljstva je pogled na nagog muškarca.

Tetovaže i lanci
Za neke žene tetovaže su simbol buntovništva, a ona vole 'zločeste dečke'. To su žene koje padaju na tetovirane muškarce s dugim kosama te lancima i zakovicama na odjeći. Na prvi pogled, to su neprilagođeni muškarci s kojima je vrlo teško računati na budućnost. No, postoje žene koje baš to vole - submisivnost u odnosu na njih dominantne te neizvjesnost.

Ruke
Snažne muške ruke za neke su žene gotovo orgazmičko iskustvo. Baš kao što neke muškarce pali, primjerice, ženska noga, tako neke žene uzbuđuje lijepa, njegovana i snažna muška ruka. I ovdje je riječ o ženama koje tragaju za osjećajem zaštite i koje se doživljavaju slabima i ranjivima. Baš zato, pojašnjavaju psiholozi, trebaju muškarce sa snažnim rukama koji će ih štititi, ali i brinuti se za njih tijekom života.

Izvor: tportal