Zločeste djevojke znaju uživati u seksu

Priznali oni to ili ne, muškarci vole zločeste djevojke. Da ne bi bilo zabune, pod pojmom zločestih djevojaka misli se na sve one pripadnice nježnijeg spola koje su otvorene prema seksu, ne zaziru od eksperimentiranja i vole zadovoljiti te biti zadovoljene. Upravo zato muškarci ih i vole. Zločeste djevojke znaju mnoge seksi trikove i, što je još važnije, znaju uživati u seksu. Evo koje sve kvalitete krase seksi zločeste djevojke:

Zločeste djevojke znaju zadovoljiti
Istraživačica
Zločeste djevojke znaju uživati u tijelu svoga partnera. One nemaju problema s tim da mu detaljno proučavaju golo tijelo. Zadržavaju se na mjestima na kojima žele, dodiruju, promatraju, proučavaju… One nisu stidljive i nemaju problema pokazati oduševljenje pojedinim dijelovima muškoga tijela. Zašto se muškarcima to sviđa? Takvo ponašanje godi njihovu egu, a kad žena jasno pokaže oduševljenje njihovim izgledom, sreći nema kraja.

Besraman govor
Da, sve djevojke odmalena uče da ne smiju govoriti proste, točnije prljave riječi. Međutim, neke djevojke tijekom odrastanja zaborave na takve savjete i stvore svoja vlastita pravila. To su zločeste djevojke koje se ne žele sputavati ni u čemu, pa tako ni u verbalnom izražavanju tijekom seksa. One nemaju problema partneru govoriti prostote na uho i nemaju problema vikati one riječi koje bi kod vaših majki izazivale nesvjesticu. Zašto muškarci to vole? Zato što su i oni skloni besramnom govoru, a kada to čini njihova partnerica, otpuštaju sve kočnice i beskrajno uživaju.

Voajerka
Opće je poznato da su muškarci vizualni tipovi, a oči su im posebno širom otvorene tijekom seksa. I zločeste djevojke vole gledati baš kao i muškarci. Zločesta djevojka nema problema promatrati svaki detalj koji se događa tijekom seksualnoga odnosa, a mnoge od njih glasno će izraziti oduševljenje onime što promatraju. Osim toga, zločeste djevojke neće imati problema sa snimanjem vlastitog seksa. Štoviše, one će to i poticati. Zašto muškarci to vole? Zato što ih iznimno uzbuđuje kada vide da djevojka rado gleda ono što gledaju i oni.

Glumica

Zločestim djevojkama nije strano igranje uloga. Njih se ne mora dva puta nagovarati da odjenu seksi kostim medicinske sestre. Osim toga, one će same imati ideju da se jedne noći pretvore u seksi navijačice, a iduće u opasne domine. Za zločestu djevojku sve opcije su otvorene, a izbor uloge ovisi o raspoloženju. Osim odjećom, ona će svoju ulogu popratiti do kraja i svime ostalim što joj za to treba? Zašto muškarci to vole? Zato što imaju prilike biti s likovima o kojima su odmalena sanjali.

tportal.hr