Ženske tajne o seksu koje morate znati

1. Žena vam nikad neće reći da ako ste loši u krevetu

Iako će se žena satima žaliti svojim prijateljicama kako pojma nemate u krevetu, vama to nikad neće reći. Žena će radije trpjeti prosječan seks nago riskirati da vas povrijedi. Zbog toga muškarci dosta puta ne znaju da ne rade nešto kako treba, ili čak misle da su dobri. A u stvari, ona leži tu želeći da je s nekim tko stvarno zna šta radi, kako se ne bi morala pretvarati.

2. Žena će uvijek ostaviti muškarca koji je loš u krevetu

Hoće li žena ostati s muškarcem koji je samo ok u krevetu? Naravno, dok ne nađe nekog drugog. Ako ste ikad imali ženu s kojom ste spavali i ona je odjednom izgubila interes za vas i niste znali zašto, ovo je vjerovatno razlog.

3. Žena mrzi objašnjavati kako ćete je zadovoljite

Kao što vi ne želite pokazati ženi kako biti žena, ni ona ne želi vama pokazati kako ćete biti muškarac.

4. Relativno je lako učiniti da djevojka bude seksualno ovisna o vama

Razlozi za to su jednostavni: žene obožavaju seks, a većina muškaraca su loši u krevetu. Zbog toga je vrlo rijetko da žena dobije dobar seks. Tako da, kad nađe muškarca koji će joj to dati, ona će se željeti seksati cijelo vrijeme.

5. Žena nikad neće ostaviti muškarca koji je dobar u krevetu

Za razliku od muškaraca, žene ne žele imati veliki broj seksualnih partnera. Tako da kad žena nađe tipa koji je odličan u krevetu, ona zna da je našla nešto rijetko. Nikad neće pogledati drugogo muškarca. Sigurno ste već vidjeli to ranije. Biti dobar u krevetu je jedini siguran način da se zaštitite od prijevare.