Ženske seksi tajne koje muškarci vole

Žene koje vole seks svoje tijelo istražuju masturbirajući te tako na jednostavan i ugodan način otkrivaju kako najlakše postići orgazam. Tijekom odnosa s partnerom odišu samopouzdanjem i opuštene su ljubavnice, a muškarci to vole.

Nepisano pravilo koje vlada u spavaćoj sobi je da su muškarci ti koji preuzimaju kontrolu među plahtama, no u redu je promijeniti taktiku i uzeti kormilo u svoje ruke. Partner nije uvijek raspoložen za akciju, a kada se to dogodi pustite ga neka legne i uživa jer ćete tako uživati i vi.

Duboko disanje nekoliko minuta će vam pomoći da se opustite. Ukoliko primijetite da usprkos partnerovom trudu teško postižete orgazam udahnite i izdahnite na nos nekoliko puta, a usta neka vam pritom budu zatvorena. Krv će vam prokolati tijelom i pojačati želju za seksom.

Osjetite li želju za seksom, zamijenite pamučne gaćice seksi tangama. U trenu ćete se osjećati poželjnije što će partner osjetiti i reagirati baš onako kako ste htjeli. Budite izazovne, muškarci to vole.

Ukoliko vam je teško izreći partneru što želite u krevetu iskoristite trenutak kada se na televiziji odigra seksi scena i šapnite mu kako bi baš to mogli pokušati večeras. Muškarci vole kada razmišljate o tome što ćete raditi u krevetu.

Seksu u prirodi neće odoljeti niti jedan muškarac, spakirajte dekicu i bocu vina i odvažite se na avanturu. Pripazite samo da mjesto bude skriveno!

Masaža tijela pomaže u stimulaciji sedam energetskih točaka. Priuštite partneru seksi masažu, započnite s dlanovima i zglobovima, pa preko ruku i ramena dođite sve do vrata. Zatim izmasirajte noge i laganim kretnjama dođite do njegovog trbuha. Na taj način ćete probuditi njegovu seksualnu energiju. Neka i on napravi isto vama.

Otvoreno razgovarajte o svojim fantazijama. Na prvi pogled to zvuči nemoguće, no natjerajte se i pokušajte, isplatit će se!

Riješite se pamučnih pidžama ili spavačica i legnite u krevet goli. To će biti ugodno iznenađenje za partner pa čak i ako odmah ne krene u akciju uživat ćete u dodirima tijela.

Ne podcjenjujte seks na brzaka. Poljubite partnera, stisnite se uz njega i recite mu da ga želite sada i tu. Teško da ćete naići na odbijenicu!

IZVOR: zadovoljna.hr