Žene žele pet puta tjedno, ali imaju svoje uvjete

Prije nego se pozabavimo detaljnim rezultatima velike ankete internet izdanja poznatog ženskog časopisa Glamour, dobra vijest je da se možete opustiti u krevetu i ranije svršavati. Naime, do tih i mnogih drugih zanimljivih podataka došla je anketa u kojoj je sudjelovalo čak 10.000 žena. Prema njihovim odgovorima, ženama je gore ako muškarac uopće ne doživi orgazam, nego ako to učini prerano. Pa dečki, manje se suzdržavajte!

 Žene često vole eksperimentirati, a nije im stran ni analni seks.
Također, jedna od dobrih vijesti jest da žene vole i žele često seks. Njih 42 posto priželjkuje između tri do pet puta tjedno, a 34 posto želi čak jednom do više puta dnevno. Slobodno i eksperimentirajte. 44 posto ispitanica rado bi u zajedničke seksualne igrice uključilo seks igračke, 13 posto je spremno za analni seks, a također njih 13 posto voli vezanje. Zajedničko gledanje porno filmova nije, nažalost, dospjelo na listu želja.

Predigra i dalje veoma važna
Kao što ste i od prije znali, predigra je ženama veoma važna. 56 posto ispitanica voli dugu predigru, no to nije uvijek nužno. Ako znate koju dugmad pritisnuti, vaša draga će sama od sebe skratiti zagrijavanje. 25 posto žena voli u predigri uživati u oralnom seksu.

Ne mijenjajte često poze
Volite raznolikost u krevetu? No to ne znači da tokom jedne večeri isprobate sve poze Kamasutre. Žene ne vole često mijenjanje poza. Zbog toga se držite magične brojke - dvije do tri seksualne poze maksimalno.

Važna je higijena
Veoma važnu ulogu igra i vaša intimna higijena. Ženu ćete odbiti pretjeranom dlakavošću. 51 posto ispitanica grozi se nad dlakama na leđima, a njih 23 posto se ne bi približilo muškarcu koji je u intimnom području uzgojio džunglu. Dok su muškarci ponosni na svoja dlakava prsa, 13 posto žena ona smetaju. Dlake na licu i nogama su pak potpuno prihvatljive.

Bolje ranije svršiti, nego nikako
Dok se muškarci često opterećuju oko preranog svršavanja, čak 38 posto žena preferira da muškarac svrši i ranije, nego da to uopće ne učini. Žene poručuju - opustite se i uživajte. A ionako ćete ubrzo biti spremni za drugu rundu.

Gutati ili ne gutati
Možete se truditi jesti ananas, kivi i bilo koje druge namirnice koje navodno poboljšavaju ukus sperme, no to je uzaludno. Samo tri posto ispitanica se izjasnilo za gutanje, dok ostatak ipak preferira da se vrhunac najavi. Sudeći prema rezultatima ankete, žene ne vole ni kad svršavate po njima.

A veličina?
Naravno, u anketi je morala biti obrađena tematika veličine penisa, tema oko koje se vode brojne rasprave. Na pitanje koliko je veličina penisa važna za dobar seks, 15 ispitanica je reklo da ona igra ulogu, dok je 62 posto njih izjavilo da im veličina nije važna, a 23 posto žena je objasnilo da im je veličina potpuno nevažna.

Princ na bijelom konju
A kada je u pitanju idealni partner, 39 posto ispitanica je naglasilo kako ih on treba znati nasmijati, 27 posto pada na romantiku, a na zavodnike je slabo 14 posto žena.

Kvaliteta vs. kvantiteta?
Je li bolji i lošiji seks nego nikakav? Dok bi muškarci na to rekli bolje ikakav nego nikakav, žene preferiraju kvalitetu nad kvantitetom. Vole da je seks zabavan i naglašavaju da se trude u krevetu. A feedback traži čak 80 posto ispitanica. Žene su nesigurne kada je seks u pitanju, posebice oralni. 41 posto ispitanica nije sigurno "odrađuju" li dobro oralni seks, a čak 13 posto njih vjeruje da je u tome loše.

Sad kad znate što žene žele, bacite se na posao. Onaj ispravni, naravno.

D.M.

budi.in