Žene u četrdesetima ZA seks na prvom spoju

Žene u četrdesetima ne oklijevaju previše kad je u pitanju seks na prvom spoju. Za razliku od mlađih žena, one će se i na prvom susretu „počastiti" seksom ako im se svidi partner.
U istraživanju koje je proveo Men's Health sudjelovalo je 1.400 žena u dvadesetim, tridesetim i četrdesetim godinama. Spremnost na „akciju" na prvom spoju su u mnogo većoj mjeri prihvatile zrelije dame, za razliku od onih u dvadesetima.

Samo 17 posto žena u dobi od 20 do 30 godina je spremno za seks na prvom spoju. Kod žena u tridesetima se ta brojka penje na čak 28 posto, dok kod žena koje su zakoračile u četrdesetu i dalje raste na 29 posto.

Jedan od razloga zašto su žene srednjih godina otvorenije prema seksu na prvom spoju je i činjenica da zrelije dame više uživaju u seksu. Naime, svega 38 posto djevojaka u dvadesetima je potvrdilo da je doživjelo orgazam kod posljednjeg seksualnog odnosa. S prethodnim se pohvalilo 48 posto žena u tridesetima, a uvjerljivo najviše u seksu uživaju žene preko 40 - čak 83 posto njih je doživjelo vrhunac kod posljednjeg seksa.

Nećemo puno filozofirati. Sve je jasno. Djevojke, ugledajte se na vaše nešto starije kolegice... jer stariji znaju što je najbolje za vas.

izvor: budi.in