Žene otkrivaju svoje zločeste tajne

Emmanuelle Chriqui, sex, žene, žene, ogledalo, sređivanje, žena, laž, seks, krevet, žene, poze, seks

Baš kao i muškarci, i žene preferiraju točno određene radnje u seksu. Ne govore o njima glasno i često, ali su bile prilično konkretne u jednoj internetskoj anketi.

Nestašni prsti

32-godišnja Tanya obožava kada se njezin partner igra prstima u njezinu međunožju. 'Ne znam točno zašto, ali najviše me pali kada on stavi prste u moju vaginu i igra se njima. To mi je bolje od same penetracije penisom', tvrdi Tanya. Stručnjaci kažu kako to nije ništa neobično s obzirom na to da su prsti pokretljiviji od penisa pa mogu izazvati i više ugode. U takvoj situaciji ženu se zadovoljava, a muškarac drži stvari pod kontrolom. Ta igra dominacije i podčinjenosti, kažu stručnjaci, također može biti uzbudljiva.

Oralni užitak
U istraživanju koje je nedavno proveo jedan poznati ženski časopis mnoge su žene izjavile kako vole oralno zadovoljiti svog partnera. 'Poznajem žene koje to rade zato što se to treba raditi, ali ja to radim zato što to volim. Obožavam kada osjetim da njegov penis raste u mojim ustima. To mi na neki način daje moć', otkrila je 28-godišnja Vanessa. Njezine riječi potvrđuju i stručnjaci koji ističu da oralno zadovoljenje muškarca samo naizgled ženu stavlja u počinjeni položaj. Prava je istina da je sva moć u tom trenutku u njezinim rukama ili, bolje rečeno, ustima.

Veži me

Među zločeste ženske tajne svakako ulazi i seksi vezivanje. 31-godišnja Anette nikada neće zaboraviti dečka koji joj je priredio takav doživljaj. 'Kada me je zgrabio, bacio na krevet i počeo mi vezati ruke, jako sam se uplašila. A onda me je počeo grubo dodirivati i ljubiti i osjetila sam kako mi tijelo gori. Nikada nisam mislila da me takvo nešto može uzbuditi, a pokazalo se da mi je to nezaboravno iskustvo', ispričala je Anette. Stručnjaci pojašnjavaju da se užitak krije u mješavini straha, boli, želje i privlačnosti. Za neke je možda pomalo nastrano, ali je svakako uzbudljivo.

Grudi u središtu pažnje

Žene vole i kad se muškarci poigraju njihovim grudima. 'Imala sam svojedobno partnera koji se uopće nije posvećivao mojim grudima i to mi se nikako nije sviđalo, ali nakon njega bila sam s dečkom koji je obožavao moje grudi. Stalno ih je dodirivao, a mene je to strašno uzbuđivalo', priznala je 28-godišnja Sonya. Mnoge žene vole kada muškarci posvećuju dužnu pažnju njihovim grudima. Neće to otvoreno reći, ali ako ih zanemarujete, ostavit će vas u prošlosti i potražiti nekoga tko ih razumije.

izvor: tportal.hr