Žene joj zahvaljuju što spava s njihovim muževima

Žene joj zahvaljuju što spava s njihovim muževima
Iako joj je 45 godina mlada baka Janette Jones zavodnica je i pol. Kako sama kaže unatoč godinama još uvijek izgleda seksi, a inteligencija i životno iskustvo joj pomažu da smota svakog muškarca ''lakog na opasaću''.

Janette već godinu dana radi za agenciju koja pruže usluge tzv. ''nadzora'' braka, točnije pomaže ženama da prikupe dokaze koji će prevarenim suprugama pomoći na sudu kad dođe do razvoda.

Žene obično nazovu agenciju i obrazlože svoje sumnje. Zatim ispričaju sve o preferencijama i ukusu svog muža, kao i o mjestima na kojima se kreće. Agencija potom pošalje mamac.

Na teren izlaze u manjim timovima, koji uz Janette čini još jedna zavodnica i muškarac koji je uvijek u blizini i koji pazi na njihovu sigurnost.

Prije nego se upustila u ovaj posao Janette je morala proći opsežan tečaj koji uključuje tehnike samoobrane, špijuniranja i zavođenja.

U godinu dana Janette je zavela 60 muškaraca, a spavala je s njih 15. Koliko daleko će s nekim muškarcem ići ovisi o želji njegove supruge. Neke se zadovolje samo poljupcem koji dokazuje da je njih dragi sklon prevari dok druge traža da ih odvuće u krevet.

Žene za njene usluge plačaju od 10 do 20 tisuća futni i mnoge mjesecima štede kako bi saznale ružnu istinu o njihovom suprugu i braku.

''Ne možeš potjerati varalicu iz muškarca. Ako je sklon preljubu to će i ostati i nikakva ozbiljna veza ili brak to neće promijeniti'', kaže Janette.

''Nemojte me krivo shvatiti, ne mislim da je svaki muškarac lažljivac i varalica. Jako poštujem muškarca, ali ne i one koji varaju svoje partnerice. Mnogi od njih imaju obitelji, ali kad koketiram s njima kažu mi da su razvedeni ili samci. Pozli mi od toga'', kaže žena koja je od razotkrivanja preljubnika napravila jako uspješnu karijeru.

Koliko god joj seks s neznancima bio neugodan, uvijek misli kako čini uslugu nekoj prevarenoj nesretnici koja će na sudu dobiti veći komad zajedničke imovine.
Net.hr