Žene glume orgazam iz samilosti!

Žene glume orgazam iz samilosti!
Studija koju je proveo tim američkih stručnjaka pokazala je da glumljenje orgazam pomaže ženama da kasnije dožive orgazam.

Istraživanje je pokazalo da je trećina žena koje su imale problema sa seksualnim uzbuđenjem nakon glumljenja orgazma, uspjela doživjeti i pravi orgazam, iako njihovi parteri nisu dobili nikakva 'uputstva', piše 24sata.info.

Osim što glumljenje orgazma olakšava put do pravog, istraživanja su pokazala da čak 92 posto ispitanica vjeruje da će glumljenjem orgazma i pohvalama podići samopouzdanje svog partner,a time i popraviti svoj seksualni život.

Žene koje glume orgazam vrištanjem i određenim vokabularom pokušavaju stimulirati partnera te mu pomoći da se osjeća zadovoljan sobom.

Znanstvenici su vokalizaciju žena tijekom seksa podijelili u nekoliko kategorija, od stenjanja, vrištanja do zapovjedi u stilu "da, da", "još" i ''brže''.
Žene dok glume orgazam obično upotrebljavaju sve ove vokalne tehnike, kako bi što više stimulirale muškarca.

Iako se muškarcima glumljenje orgazma može činiti kao čin izdaje, žene to rade iz najbolje namjere i to ponajprije kako bi ugodile svom partneru i ojačale njegov ego.