FOTO/VIDEO  Zavirite u razvratni svijet luksuznog seks kluba

seks klub
Također, morati ćete doletjeti do Los Angelesa, gdje članovi seks kluba Snctm - koji sklapaju krvnu zakletvu kako bi se pridružili ostalima - plaćaju čak 60.000 funti na godinu za neograničen pristup specijalnim sobama gdje imaju privilegije u orgijama.

Besplatan ulaz

Muškarcima se za noć naplaćuje nešto manja cijena, odnosno 1.200 funti, ako sa sobom dovedu partnericu, a žene ulaze besplatno, s tim da ih se prije provjeri.

Novinarka New York Posta Heather Hauswirth dobila je mogućnost zaviriti iza zatvorenih vrata i sudjelovati na jednoj zabavi. Mobitel je kaže, kao i ostali, morala ostaviti na ulaznim vratima, a potom je ušla u sobe kojima se šepure modeli i glumice opasane kožom s maskama na licima.

Novinarka New York Posta bila je jedna od 99 gostiju koji su gledali dvije 'predstave' - seks u troje i seksi show s gutačima vatre.

- Oko nas su hodale uglavnom žene - modeli, mlade profesionalke, glumice i asistentice u izazovnom donjem rublju i plijenile pažnju starijih muškaraca u odijelima.

- Jedna djevojka u 20-im puzala je po podu odjevena u crvenu kožu, a na licu je imala masku svinjskog rila i ušiju. Druge lijepe djevojke imale su na dekolteu svjetlucave naljepnice i bedževe na kojima je pisalo 'Pojedi me' ili 'Dodirni me'. U rukama su nosile srebrne pladnjeve sa slatkim zalogajima.

- Muškarac koji je sam sebe zvao 'Bunnyman' i nosio crnu kožnu masku i uši zeca demonstrirao je prisutnima različite japanske tehnike vezivanja na uzbuđenim ženama koje su sjedile na baršunastom zlatnom stolcu - opisala je Hauswirth i dodala kako gosti mogu slobodno razgovarati, flertovati, ili raditi - nešto više, ako požele.

- U jednom trenutku udijelila sam kompliment prsatoj plavuši koja je nosila crne satenske gaćice i nije imala cipele. 'Jesu li prave?', upitala sam ju diveći se njezinim grudima, a onda je odgovorila kako su 'iz Francuske'.

Seks sa ženama

- Kasnije te večeri gledala sam ju kako oralno zadovoljava mladu plavušu s umjetnim trepavicama na srebrnom kauču. Kada je završila upitala sam je dolazi li tamo često.

- Bila sam par puta. Ja sam lezbejka... stoga je ovo što se mene tiče sjajno - kazala mi je, a onda dodala kako ju muškarci redovno nagovaraju da se seksa s njihovim ženama.

Na ideju ovakvih tuluma došao je razvedeni otac dvoje djece, Damon Lawner (45) i u veljači 2013. osnovao Snctm.

- Ja pružam ljudima mogućnost da istraže svoje primarne potrebe - kazao je Lawner čiji je neslužbeni partner poznati britanski brend donjeg rublja Agent Provocateur.

Unatoč strastvenim zabavama, Damon ne sudjeluje u seksu i kaže kako to ne čini niti njegovih 20 zaposlenika. Kao i mnogi gosti, kaže, uživa biti voajer.

Inače, glumica Gwyneth Paltrow na svom je blogu Goop reklamirala ove tulume - na kojima žene mogu sudjelovati besplatno ukoliko su dovoljno zgodne - a mediji pišu kako je i sama sudjelovala u luksuznim seks-partyjima. Naime, navodno je sam Damon Lawner potvrdio kako je u njegov klub dolazila sa svojim partnerom, redateljem i producentom Bradom Falchukom.