Zašto se žene obožavaju maziti, a muškarci baš i ne?

Većini žena je jako bitno maziti se, jer im je to dokaz ljubavi, naklonosti i iskazivanje nježnosti na eksplicitno erotski način. S druge strane, predstavnici muškog spola često ne razumiju u čemu je čar maženja i ljubljenja koje ne vodi so seksa.

Zašto se žene vole maziti?

Žene se vole maziti, jer vole osjećaj ugode. Tijekom maženja partneri se povezuju i povećavaju osjećaj pripadnosti. Nakon spolnog odnosa, žene se vole maziti, jer tako shvaćaju da muškarcu ne služe samo za seks, već da partner u njima vidi životnu suputnicu. Žene se vole maziti i prije seksa, jer im je to neke vrste predigra, a opet, maženje ne mora imati nikakve seksualne konotacije, već je nježnost koja govori o ljubavi.

 

Zašto se neki muškarci ne vole maziti?

Većina muškaraca nakon doživljenog orgazma osjeti pospanost i samo žele mirno zaspati. Žene tada mogu osjetiti da muškarci ne razumiju čari milovanja kad se spolni odnos već desio. Osim toga, neki muškarci se ne vole maziti, jer pri iskazivanju nježnosti osjećaju ranjivost koja nije primjerena 'pravom muškarcu'. Uz to, oni ne vode pravog smisla u milovanju kose i stiskanju, a da pri tom samo gledaju u strop. 

 

Zašto se važno maziti?

Činjenica je, dakle, da se žene vole maziti, a muškarci ni ne sanjaju o razlozima tog uživanja. Nije potrebno puno mozgati da se pronađe poveznica između zadovoljne žene i sretne veze. Ako se nakon seksa uvijek okrenete na drugu stranu i zaspite, vjerojatno uz sebe imate prilično nezadovoljnu partnericu. Nezadovoljna partnerica znači da vaša veza i nije najsretnija. Muškarci ne bi smjeli imati razlog zbog kojeg bi se odbijali maziti i reći da je ono bez veze. Žene, naime, najviše odbija muškarac koji smatra da je jedini način iskazivanja naklonosti i ljubavi među partnerima jedino seks.

 

Kako se maziti i postati majstor?

Za one koji su novi u svijetu maženja i ne znate kako započeti, imamo nekoliko savjeta. Počnite ju maziti po kosi i licu, ljubite joj čelo, nježno prstima putujte njenim rukama sve do ramena, a onda ih spustite preko leđa. Svoje prste isprepletite s njezinima i ne zaboravite ju gledati duboko u oči. Nekoliko minuta koje ćete nakon seksa odvojiti za malo se maziti dovesti će vas jako daleko, jer žene, kao što smo već rekli, ne vole muškarce koji im nakon seksa okrenu leđa. Također, započnite se maziti samo radi maženja - ne moraju svi dodiri voditi u seks. I da, maziti se možete posve obučeni! Usred bijela dana, ujutro u krevetu ili navečer, nakon napornog dana! Sami izaberite kada ćete se maziti. Maženje je izrazito ugodno iskkazivanje nježnosti za koje ne trebate puno vremena i energije. U svakom slučaju, predstavlja lijep početak i završetak dana!

izvor:intimamedicine.com.hr