Zašto muškarci obožavaju zločeste cure?

Ne žele ozbiljnu vezu

Zločeste cure su rado slobodne i neovisne, stoga im niti na kraj pameti ne pada da bi se silile u ozbiljnu vezu ili dugogodišnju vezu. S tim ne zamaraju muškarce, a oni se ne boje nedjeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i venčanja. 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izazovnije se oblače

Zločeste cure vole uzbuđivati i izazivati dečke provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce neizmjerno uzbuđuje. S oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju muškarce. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka  od cipela s visokom potpeticom, kratke suknje i dubokog dekoltea.

 

Imaju bolji smisao za humor

Muškarci u njihovoj blizini ne moraju paziti što govore. Zločeste cure se ne zgražaju na prostim vicevima i sočnom izražavanju. Smiju se na glas i same dobace koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

 

Uzimaju, što hoće

Zločeste cure se nikada ne žale, da je glazba preglasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno stišaju glazbu, odu spavati i uzmu si za jesti.

 

Sličnije su dečkima

Zločeste cure imaju više zajedničkog s muškim spolom nego njihove dobre kolegice. To muškarcima odgovara, jer im se nije problem poistovjetiti s njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu, a ne samo partnericu ili ljubavnicu.

 

Dobre su u krevetu

Možda to i nije uvijek istina no muškarci su sigurni da je. Seks s zločestom curom koja pristaje na vragolaste igrice u krevetu te osim njegovih fantazija koje želi ispuniti i ma i vlastite koje želi podijeliti s njim.

(izvor: intimatemedicine.com)