Zaprosi me!

Često ste razmišljali o udaji, financijsko stanje vam je stabilno i pitate se što čeka? Bez obzira koji razlog vašeg dragog bio, vrijeme je da vi preuzmete stvar u svoje ruke!

Prijateljice  - Idući puta kada budete zajedno na kavi s društvom, prethodno zamolite prijateljicu da dobaci pokoji komentar, poput: ''Pa, tako ste predivan par, kada se ženite?'', na što vi samo sramežljivim osmjehom pogledajte u pod i čekajte njegov odgovor. Bez obzira odgovori li na pitanje ili ne, vaša gesta u tom trenutku dat će mu do znanja da vi gledate na udaju kao na nešto što biste svakako htjeli, ubrzo molim!
Ukoliko on ništa ne odgovori, recite samo ''Pa ne znam, rekla bih da to ne ovisi samo o meni''…

Kolegica iz ureda – Napomenite vašem izabraniku kako se zadnja kolegica (osim vas, vi ste još jedina koja nije udana) zaručila, te sprema vjenčanje za koji mjesec. Recite mu kako ste sretni zbog nje i da je vjenčanje stvarno jedna od najljepših stvari u životu. Napomenite kako je kolegica već tri godine u vezi sa njezinim dečkom i da je to doista pravo vrijeme za udaju. On će se automatski lecnut, jer ste vi u vezi već 4 godine, te se nemojte iznenaditi ako kroz mjesec dana dobijete poziv za romantičnu večeru gdje će vas najvjerojatnije i zaprositi.

Zaprosite vi njega – Netradicionalan, ali svakako originalan način da zgrabite zauvijek svog muškarca. Zašto biste vi čekali da vaš dragi konačno posjeti zlatarnu? Bacite se u potragu za odgovarajućim prstenom, te u prigodnom trenutku, i pomno izabranom mjestu kleknite, te ga pitajte za ruku. Iznenadit će se, a vi nemate što izgubiti ako ga pitate.

Suptilno – Nakon petsto i nekog spoja na koji ste izašli, recite dotičnom koliko ste sretna s njim. Toliko sretna da bi se najradije isti tren udala! Muškarac takav komentar nikako ne zaboravlja i vrlo vjerojatno će vas uskoro upitati sudbonosno pitanje.

Direktno – Upitajte svojeg muškarca bi li se i s koliko godina volio oženiti, i osnovati obitelj. S jedne strane postavili ste potpuno racionalno pitanje, a da ga prethodno niste optužili da predugo čekate, dok ćete s druge strane dobiti odgovor koji želite, ili možda ne želite. Nakon što ga upitate, razgovor će poteći sam od sebe.

Salon – Izvedite ga u šetnju gradom te nakon što prođete kraj izloga sa vjenčanicama, recite kako vam se ista jako sviđa, i da biste ju (vjenčanicu iz izloga) voljeli jednom nositi. Isto tako možete ga automatski odvesti u salon i uz dozu humora isprobavat odijela i vea, uz kakav zgodni komentar kako mu lijepo stoji, i kako se osjećate božanstveno.

Seks – Ukoliko je vaš dragi zaljubljenik u vaše tijelo, i jednostavno svaku večer jedva čeka da se upustite u vođenje ljubavi, ovaj put mu pružite nezaboravan užitak. Uz bocu šampanjca i prvotno priređenu večeru, radite mu stvari koje će ga izluditi. Trenutak prije nego doživi ljubavnu eksploziju napomenite kako biste još više divljali da ste u braku. Nakon orgazma, sve što možete očekivati je zadihano ''Draga, udaj se za mene…''

zena.hr