Zadovoljavam po kućama: Medicinska sestra seksala se s pacijentima

Glasine o tome da glavna sestra bolnice Newtown u Engleskoj, Jayne Reed (47), seksualno zadovoljava pacijente, krenule su u rujnu 2008., kada su je optužili da je oralno zadovoljila muškarca kojeg je kao medicinska sestra posjećivala u njegovom domu. Uz to, muškarac ju je gledao kako masturbira pred njim.

Unatoč svim optužnicama, Jayne je bolničko vijeće mjesec dana kasnije dopustio da se vrati na posao jer su priče o seksu pripisali 'tračevima i nedostatku dokaza', prenosi Danas.hr. Nakon toga Jayne se, navodno, mazila s muškarcem (46) i djevojkom od 18 godina.

Njih troje goli bi legli u krevet i dirali se, a lokalni mediji pišu kako je sebe u tom ljubavnom trokutu nazivala 'majkom medvjedicom'. Stiglo je još nekoliko pisama u kojima su pacijenti u detalje opisali seks s Jayne, nakon čega je ponovno pokrenuta istraga i Jayne je suspendirana, a cijeli slučaj je završio na sudu. Osim seksualnih optužbi, prenose lokalni mediji, Jayne se sudi i zbog povrede kodeksa tajnosti jer je jednom pacijentu pričala povjerljive stvari o drugim ljudima koji su se tamo liječili.