Zabranili im seks poslije 22 sata

pornografija, sex
Bračni par iz Škotske, Alan i Fiona Hay, tvrde da im je stanarsko vijeće zabranilo da vode ljubav između 10 navečer i 7 ujutro, jer se dijete njihovih susjeda žalilo učiteljici zbog buke koju prilikom seksa proizvode.

Iako se par neko vrijeme pridržavao zabrane shvatili su da se radi o totalnoj besmislici i odlučili se žaliti zbog toga.

''Moja supruga i ja smo invalidi i sigurno ne skačemo po krevetima i ne vješamo se za lustere, a i ne vrištimo. Naš seks traje pet do šest minuta, nije da se cijelu noć seksamo'', kaže ljutiti Alan.

''Užasno je da se mužu i ženi određuje kad se mogu seksati, a kad ne. Jedini naš luksuz su seks i gledanje televizije. Uistinu je nepravedno'', kaže Fiona.

Alan koji pati od epilepsije brine se za suprugu koja pati od debilitatine miotonične distrofije.

Po njihovoj priči sve je počelo kada su pozvali inspekciju zbog silne buke koju su proizvodila djeca njihovih susjeda, no službenik koji je izvršio uviđaj rekao je da se jedno od susjedove djece žalilo učiteljici na buku koju oni proizvode tijekom seksa te im je zaprijetio tužbom i odlaskom na sud ako ih netko čuje da vode ljubav između 22 i sedam sati.
Net.hr