Za koliko biste se novaca poseksali sa strancem?

grudi, sex, muškarac žena
Durexovo istraživanje o seksualnim navikama Britanaca pokazalo je da polovica ljudi koji su sudjelovali u istraživanju nikada ne bi pristali na seks s potpunim strancem, prenosi telegraph.co.uk.

A njih 30 posto izjavili su da bi se prodali strancu za milijun funti!

U filmu Nemoralna ponuda iz 1993. godine Demi Moore je pristala na seks za milijun dolara s biznismenom kojeg glumi Robert Redford.



Između ostalog istraživanje u kojem je sudjelovalo 12,000 Britanaca je pokazalo i da njih dvoje od troje nikada ne bi prevarili partnera ili partnericu unatoč velikoj svoti novaca koju bi za seks dobili.

Rezultati su pokazali i da se u prosjeku Britanci seksaju tri do četiri puta tjedno te da su u prosjeku promijenili pet partnera.

Tri od četiri para pričaju o seksualnim maštarijama s partnerom/icom, a dva od tri para su priznali i da prakticiraju spanking ili bondage igrice kako bi začinili seksualni život.

Nadalje, dvije trećine ispitanika priznali su da gledaju porniće, a njih 15 posto izjavili su da su prakticirali seks u troje. Pet posto njih je isprobalo grupni seks, a swinganje tri posto.