Vrste seksa koje svaka žena treba probati prije braka

Seks sa strancem
Jedva mu znaš izgovoriti ime, a sporazumijevate se na kombinaciji engleskog i turskog koja je više smiješna nego stvarni način komunikacije? Nije važno ako se ne razumijete i ako on masakrira tvoje ime svaki put kada ga pokušava izgovoriti, važno je da se razumijete u krevetu.

Seks s "onim pravim"
Mislila si da je on muškarac tvog života, a kasnije si se uvjerila da to ipak nije slučaj? Seks sa tipom koji ti je slomio srce uvijek je dobra priprema terena za ono pravo.

Veliki seks
Ne mora biti pametan, ne mora čak ni biti zgodan, ali svaka žena zaslužuje barem jednom probati seks sa tipom koji je sve svoje vrline skupio u gaćama.

Loš seks
Loš seks je u trenutku kada se događa pravo prokletstvo, ali kasnije je pravi blagoslov. Svaki put kada ti se neće svidjeti seks sa tvojim dečkom, samo se sjeti ovog stvarno groznog, i odmah će ti biti lakše.

Ljuti seks
Seks nakon svađe ili prekida je najbolji seks, barem tako tvrde mnogi koji se ponekad svađaju samo kako bi kasnije mogli divljati u krevetu. Ne preporučamo da se svađate samo zbog seksa, ali on je definitivno strastveniji kada ste ljuti.

Izvor: index.hr