Volite li seks u mraku, zaogrnuti plahtama?

Volite li seks u mraku, zaogrnuti plahtama?

Ovi rezultati idu ruku pod ruku nedavnog istraživanja časopisa Cosmopolitan, prema kojem se tri od četiri ispitanice brinu zbog neutegnutih dijelova tijela i trbuščića koji se nadvio nad njihovim seksualnim životom. Ispada da je 73 posto ispitanica nezadovoljno svojim izgledom i drži ga glavnim minusom zbog kojeg se ne mogu prepustiti strastima.

Dok žene gube glavu zbog svojih grudica i kvržica celulita, muškarci su koncentriraniji na sam seks. Kada su pitani vole li više obučenu ili potpuno golu partnericu, 36 posto se odlučilo za obučenu varijantu, no nisu mislili na majicu ili grudnjak nego na seksi, zavodljiv negliže.

Dame su sramežljivije kada su svjetla upaljena: upravo ovo nije omiljena scenografija za 61 posto žena, u usporedbi sa 37 posto muškaraca.

"Ovo je istraživanje otkrilo kako odjeća igra bitnu ulogu u samopouzdanju žena kada je u pitanju njihovo tijelo. Činjenica da se veliki dio ženske populacije osjeća seksi s nekim odjevnim predmetom upućuje da iako je njihovo samopouzdanje nisko, odjeća ga može zaista poboljšati", tvrdi Andy Barr, marketinški direktor modnog portala MyCelebrityFashion koji je proveo ovu anketu na uzorku većem od 1.500 osoba.

K. Horvat / ordinacija.hr