Vodila ljubav sa suprugom mjesec dana svaki dan - rezultati eksperimenta odlični!

Žene su poznate po tome kako često izmišljaju razloge kako se ne bi seksale sa svojom snažnijom polovicom. Sigurni smo kako se i dosta čitateljica može poistovjetiti s tom činjenicom. Boli vas glava, ne da vam se, muka vam se, preumorni ste, baš sad morate ići nešto napraviti, evo dijete plače... i tako iz dana u dan, iz noći u noć novi razlozi za izbjegavanje intimnih trenutaka.

No, ne mislite li kako je to malo previše i kako zapravo mnogo više gubite nego što dobivate?! Svaki dan uspijete odvojiti vrijeme za popiti omiljeni napitak - kavu, svaki dan odvojite malo više vremena za tuširanje, pripremanje objeda, gledanje tv-a, surfanje po internetu, facebooku? Sigurni smo kako to svaki dan uredno radite, a zašto onda ne biste odvojile samo 15-ak minuta za intimnost s dragim?

Blogerica Megan izjavila je kako svaki dan vježba jer želi svoje tijelo dovesti do savršenstva tj. do toga da može bez srama obući omiljeni kupaći kostim. Stoga je odlučila, kako svaki dan može vježbati, može i 15 minuta dnevno odvojiti za svog supruga. Suprug je sa zadovoljstvom prihvatio svakodnevni jednomjesečni seks, koji je ponekad trajao 15 minuta, a ponekad koji sat.

Rezultati eksperimenta i više su nego odlični. Odnos između njih dvoje znatno se poboljšao i na fizičkoj i na emocionalnoj razini. Postali su povezaniji, više su komunicirali, brak je bilo zanimljiviji.

Na kraju su zaključili kako će nastaviti tamo gdje su stali, a to i vama toplo preporučamo.

Izvor: cafe.hr