VIDEO  Pogledajte kakvu ljepoticu ljubi Usain Bolt!

Zamamna 24-godišnja zvijezda sapunica Taneish Simpson uspjela je uloviti najbržeg čovjeka svijeta i to preko televizije. Prekrasna Taneish toliko je zaludila svjetskog rekordera na 100 i 200 metara, da je Bolt vidjevši je samo na TV-u, odlučio prijeći u akciju.

  • southernxposuremodels.com
"Bio sam kao vulkan kad sam je vidio, vulkan koji izbacuje lavu. Odmah sam otišao na Google i preko interneta došao do njezinog telefonskog broja. Prvi put smo se našli kod mene na Jamajci i bilo je prekrasno", otkrio je superman Usain.



Potvrdila je to i godinu dana starija Taneish, nakon što je Novu godinu prevela na Jamajci i zaljubila se u svjetskog legendu staza.

  • PIXSELL
"Usain je tražio da dođem na Jamajku i ja sam došla. Bilo je fenomenalno", izjavila Simpson.

No, čini se da je Jamajčanin ipak zaljubljen malo više.

"Čekao sam je cijelog života i zaljubio se isti čas kad sam je vidio. I njoj je bilo isto", zaključio je trostruki olimpijski prvak iz Pekinga.

Bolt trči i na 300 metara!

Usain Bolt će 27. svibnja na atletskom mitingu u češkom gradu Ostravi
nastupit će u utrci na 300 metara, objavili su organizatori mitinga.

Bolt će u Ostravi pokušati srušiti rekord na 300 metara kojeg drži Michael Johnson sa 30.85 sekundi. Budući da utrka na 300 metara nije u programu niti jednog velikog natjecanja, najbolji rezultat u toj disciplini nema status svjetskog rekorda.

Bolt će za nastup u Ostravi primiti oko 300 tisuća dolara, a ako sruši dosadašnji rekord na 300 metara pripast će mu i nagradni bonus od 30 tisuća dolara.

Bit će to četvrti nastup Bolta na atletskom mitingu u Ostravi. Prošle godine je svjetski rekorder na 100 i 200 metara u Ostravi trčao "stotku" pobijedivši sa vremenom 9.77 sekundi.
Net.hr