VIDEO  Pobjednica Eurosonga potpuno se gola ljubi u bazenu

lena

Naime, trenutno najpoznatija tinejdžerska pjevačica na svijetu, koja je pjesmom 'Satelite' oduševila gotovo cijelu Europu, u jednoj reality seriji glumi potpuno gola te se u bazenu ljubi s jednako golim mladićem.  

Lena je u seriji 'Bitte helfen sie mir' glumila prije godinu dana, a javnosti je sada najzanimljivija epizoda u kojoj sasvim gola trčkara oko bazena te se ljubi. Iako je ranije medijima govorila kako nikada nije učinila nešto što bi ju proslavilo, čini se kako je neke stvari ipak odlučila prešutiti.

- Prava ludnica. Nikada nisam snimala ovako nešto i zato mi to fantastično. Kamere mi nisu ni približno toliko grozne kao fotoaparati. Na kraju je važno samo da se sjećate stvari koje ste radili bez obzira jesu li dobre ili loše - ispričala je Lena o 'goloj' ulozi u seriji.

Prijatelji Lenu opisuju kao otkačenu, luckastu djevojku koja se voli zezati. To je i dokazala na press konferenciji nakon pobjede na Eurosongu kada je odjednom počela odgovarati na pitanja bez riječi, s glasnim smijehom i slanjem poljubaca, i iznenada "otkrila" da već "tri godine i četiri mjeseca" hoda s bivšim pobjednikom, norveškom zvijezdom Alexanderom Rybakom.

Ima li osim ove glumačke uloge ili tajne ljubavne veze još nešto što ćemo otkriti kod Lene samo vrijeme će znati. U međuvremenu uživajte u Satelitu!

Jutarnji list