VIDEO  Najseksi striptiz scene u filmovima

striptiz, filmovi, muškarci, striptiz, striptiz, Split, prostitucija

Ništa manje zanimljiva nije bila Salma Hayek koja je plesom sa zmijom, u Tarantinovom hitu "Od sumraka do zore", no postoje još neke legendarne striptiz scene koje su lagan potonule u zaborav. Podsjećamo vas na neke od njih.


Film zbog kojeg su 90-ih muškarci masovno hrlili u kina, a zatim ga potajice kod kuće gledali, iako nema oznaku "hardcore", svakako je "Striptease". I to prvenstveno zbog nezaboravne izvedbe Demi Moore. Kasnije nam se usjekla u pamćenje kao ćelava vojnikinja, no do tada je bila simbol seksipila.


Jamie Lee Curtis glumila je u "Istinitim lažima" smjernu kućanicu koja nema pojma da joj je suprug zapravo tajni špijun. No, mirna i povučena žena i majka pretvorila se u pravu goropadnicu dok je pred Arnoldom Shwarzeneggerom izvodila striptiz.



Salma Hayek zbog svog je bujnog, prirodnog tijela i seksipila već godinama prava ikona ženstvenosti među glumicama. Kada je u prašnjavoj krčmi u filmu "Od Sumraka do zore" stala na stol i zaplesala sa zmijom oko vrata, nitko nije ostao ravnodušan. Čuvena scena u kojoj gura stopalo preliveno tekilom Tarantinu u usta, ostala je urezana u pamćenje i onima koji nisu fetišisti za stopala te se svrstala u sam vrh najupečatljivijih Tarantinovih kadrova.

Lijepa Jessica Alba svojom je divljom izvedbom sa lasom u filmu "Sin City" pokazala kako natjerati muškarca u grijeh. Nije ni čudo da je nakon prikazivanja filma proglašena najseksi ženom 2006. godine po mišljenju čitatelja portala AskMen.com.


Natalie Portman izludjela je Clivea Owena svojim zavodljivim plesom u filmu "Closer". Ova je slatkica otkrila svoju zločestu stranu kada ju je friško rastavljeni liječnik zamoli da skine gaćice i pleše mu. Ona je to bez oklijevanja učinila i izvela jednu od najseksi scena na filmu.

Holivudska zločesta cura, Lindsay Lohan poznatija je po skandalima nego po glumačkom umijeću, no u ulogu striptizete u filmu "I Know Who Killed Me" neobično se dobro uživjela.

Prelijepa Jessica Biel u polugolom izdanju, jedini je razlog zašto je itko želio gledati "Powder Blue". Za svoju je izvedbu striptizete koja plesom zarađuje za liječenje sina, dobila loše kritike, no ovaj je ples zaslužio samo pohvale.


Vatrena Rose McGowan borila se protiv zombija u filmu "Planet Terror", no stravične scene u kojima pokušava pobjeći gladnim stvorenjima nisu izazvale toliko pozornosti koliko njen golišavi ples. Glumica je pokazala svoje prelijepo tijelo i sav svoj seksipil kojeg ima napretek u sceni koja bi i zombijima probudila maštu.



index.hr