Uživajte! Vruća pravila erotske masaže

Masaža je idealna stvar koja će vas opustiti i unijeti eksploziju u vaš seksualni život. probuditi će skrivene erogene zone na tijelu i odvesti vas do pravih užitaka.

Pripremite se...

Pripremite lagani obrok s kojim ćete započeti večer i koji će na vas i partnera djelovati poput afrodizijaka. Na kraju se zasladite jagodama i pjenušcem koji možete ponijeti i u spavaću sobu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ohladite sobu, idealna temperatura je 25 stupnjeva Celzijusa. Oboje ćete biti goli pa želite izbjeći zavlačenje pod pokrivač jer vam je hladno, zar ne?! U toploj sobi partnerovi mišići će se opustiti i pripremiti za uživanje pod vašim spretnim prstima.

Foto: Thinkstock
Nabavite ulje za masažu blagog mirisa

 

Stavite čistu posteljinu, upalite svijeće i pustite muziku. Isključite kućni telefon i mobitele. Ne želite da vas nitko uznemirava i prekida dok prelazite rukama po toplom partnerovom tijelu.

Nabavite ulje za masažu. Odaberite miris koji je nježan i koji vam se sviđa, no ne pretjerujte. Muškarce neće oduševiti slatkasti i jaki mirisi.

Skinite sav nakit i pripazite na dužinu noktiju. Dok rukama klizite po partnerovom tijelu ne želite ga ogrepsti jer će to imati suprotan učinak od onoga koji ste željeli postići.

Prilikom masaže pratite partnerove reakcije i prema njima prilagodite jačinu pritiska. Obratite pažnju i na njegovo disanje, ono će vam najbolje pokazati koliko vaš muškarac uživa.

Zlatno pravilo erotske masaže je izmjena uloga. Pružite užitak jedno drugome, a masažu upotpunite poljupcima i seksi rečenicama. Šapnite jedno drugome sve što želite učiniti nakon masaže...

izvor: zadovoljna.hr