Upomoć!!! Zaljubila sam se u drugog muškarca!

muškarac žena, partnerski odnosi, partneri, veza, moda i ljepota, spoj, veza, partneri, muškarac žena, zaljubljenost, partneri, veza, laž, veza, partneri, muškarci, partneri, odnosi, veza, ljubav, spoj, partner, parovi, sreća, partneri, veza, ljubav, sex, veza, partner, prošnja, utakmica, veza, partner, ljubav, ljubav, veza, partner, veza, uspjeh u životu, ljubav, tajna, život, boje, jelo, oblačenje, muškarac, idealan muškarac, mačo muškarac, muškarci, žene, upoznavanje, spoj, prvi spoj, saznanje, Vaš partner, partner, savršeni partner, tajna, sreća, brak, pismo, sin, tata, prvi spoj, muškarci, stvari, romansa, ured, spoj, pitanja, sretni parovi, brak, spoj, prvi spoj
Zaljubila sam se!!!

Prije nego partneru kažete: " Zaljubila sam se...ali ne u tebe." razmislite je li zaista riječ o zaljubljenosti ili ste poludjeli od neškodljive simpatije. Kako razlučiti osjećaje koji mogu poboljšati vašu vezu, ili je uništiti, ako ste zaista jedna od onih koja se ponovo zaljubila. Prvo se zapitajte što osjećate prema vašem partneru. Osjećate li jake emocije? Ako da, vjerojatno je riječ samo o jakoj fizičkoj privlačnosti prema drugoj osobi.
Takve maštarije nisu grijeh, sve do trenutka kad u sadašnjoj vezi ne postanete tjeskobni i tužni. Takva situacija traži ozbiljnije razmišljanje, jer depresivna raspoloženja i žudnja za drugim muškarcem mogu biti alarm. Ipak, možda vam je samo dosta rutine i očajno želite probuditi vašu zamrlu strast. Razgovarajte s partnerom, jer simpatija prema drugom muškarcu može označavati samo vašu želju za oživljavanjem vašeg odnosa sa sadašnjim partnerom.

Zaljubila sam se svjesna problema s partnerom

Ponekad vaša žudnja za drugim muškarcem zaista označava nešo ozbiljnije. Osobito ako vas oduševljava karater novog čovjeka, potpuno različit od onog vašeg partnera. Možda i to znači samo želju da poboljšate odnos s partnerom. Simpatija prema drugoj osobi uvijek predstavlja novu uznemirenost i može trajati nekoliko mjeseci. Ako se i jeste zaljubila, svaka će se zaljubljenost, ako je prava, s vremenom pretvoriti u ljubav. Nju prati i osjećaj navike. Razmislite jeste li možda ovisni o osjećaju zaljubljenosti, jer je takvo razmišljanje povezano s nerealnim i bajkovitim očekivanjima.

Zaljubila sam se, ali je li onaj drugi zaista pravi?

Razmislite o vašem sadašnjem odnosu i o vašim osjećajima prema obojici muškaraca. Što je na ovom novom tako fascinatno da ste spremni sve izgubiti? Ako mislite da vaša sadašnja veza nema budućnosti definitivo je vrijeme da partneru kažete: " Zaljubila sam se i želim novi početak." Budite svjesni da razgovor o prekidu nosi puno boli i kad ga jednom započnete napravit ćete trajnu pukotinu u vašem odnosu. Zato dobro razmislite prije nego kažete: " Zaljubila sam se..."

Svaka svađa i loše raspoloženje ne bi trebali biti razlog za razgovor o prekidu. Ne postoji nikakva garancija da će vas drugi muškarac zaista usrećiti. Pazite da, na kraju, ne biste ostali bez obojice.

Ako je glavni razlog prekida druga osoba, budite sigurni da je i ona zaljubljena u vas i da želi vezu s vama. S nekim koga promatrate samo izdaleka ne možete planirati budućnost. Pazite da se ne opečete, jer obična zatreskanost može uništiti ono što je zaista vrijedno truda.

I na kraju...

Svaki par kroči kroz različite kušnje. Tako bi trebali gledati i na novu osobu koja je uzburkala vašu svakodnevicu. Da li zaslužuje i vašu ljubav i glasno izgovaranje riječi: " Zaljubila sam se..." pitanje je o kojem morate dobro razmisliti.

izvor: intimatemedicine.com.hr