U svoje 24 godine spavao s više od petsto žena

... Essex, Mario Falcone, u svom posljednjem intervjuu otkrio je mnoštvo pikanterija iz svog ljubavnog života, kao i podatak da je u 24 godine svog života spavao s preko 500 žena, ali i da se znalo dogoditi da u samo jednoj večeri spavao s pet različitih žena. 

'Ljude bi mogao naljutiti podatak da sam spavao s više od petsto žena, ali tada sam bio samac i mislim da je to u potpunosti prihvatljivo. Začudio bih se da mi neki od prijatelja priđe i kaže da je spavao samo sa šest žena.

Takvi su muškarci očigledno predugo u vezama', smatra Mario koji je uz ovaj intrigantni intervju za potrebe časopisa Now 'odradio' i editorijal u kojemu je otkrio na koje su to tijelo pale tolike žene. 

'Bio sam u vezi s dvije cure i te su veze trajale dvije godine. Kad sam izišao iz njih potpuno sam poludio i odlučio iskoristiti sve pogodnosti samačkog života. Najbolje što sam postigao je to što sam u samo jednoj noći spavao s pet žena.', kaže Mario koji je trenutačno u vezi s kolegicom iz spomenutog reality showa Lucy Mecklenburgh, s kojom se redovito seksa kako bi održao vezu na životu. 

'Prije ovog reality showa, kada su se cure bacale na mene znao sam da je to zbog mog dobrog izgleda i šarma, ali sada više ne znam rade li to zbog toga što sam se pojavio na televiziji', potužio se Mario. 

Izvor: net.hr