U poluvremenu seksa – zajedno gledajte nogomet!

sex, knjiga, sex, preljub, sex, sex, lice, muškarac žena, sex, sex, tablete, impotencija, sex, spolnost, erekcija, orgazam, žena, varanje, zdravlje, sex, sex, želja, viagra, muškarci, orgazam, gluma, seks, trudnoća, stimulans, seks, orgazam, romantika, ljubav strast, muškarac žena, partneri, seksipil, seks, orgazam, partner, muškarac žena, seks, šala, predigra, seks ljubav, seks ljubav, srednjoškolci, studenti, imati više partnera, seksualni partneri, veza, muškarci, izgovori, pronalaženje partnera, uspješna veza, ljubavna veza, druženje s osobom, muškarci, ljubav, savjeti, poljubci, ljubav, znakovi, partneri, veza, ženskaroši, znakovi, muškarci, stvari, žene, muškarci

Svjetsko prvenstvo u nogometu samo što nije počelo. Tijekom tih mjesec dana većina muškaraca obožavat će televizor, pa se već sad počnite privikavati na činjenicu da vam slijedi bespoštedna borba za daljinski, koju ćete vjerojatno često gubiti. Osim ako ne pribjegnete svim svojim tajnim oružjima. I nemojte se pritom vaditi na jadnu foru kako žene ne prate nogomet, jer to jednostavno nije istina. Ako znate sva pravila to je sjajno, ali za početak će biti dovoljno da tijekom utakmice dignete glas protiv nepravedno dosuđenog prekršaja nad vašim omiljenim (čitaj: najzgodnijim) igračem.

U prilog vam ide činjenica kako Bilić i njegovi kockasti ne nastupaju na nogometnoj smotri u Južnoj Africi. To znatno povećava vjerojatnost da, kad stanete između svog dragog i TV prijemnika izazovno odjeveni i željni jednog drugog sporta, on prihvati izazov te zajedno krenete prema osvajanju domaćeg prvenstva - u seksu.

Da bi sve teklo po planu valja se pripremiti. Za duge okršaje pravih znalaca, tu je Durexovo novo dvostruko veće pakiranje, tzv. „6-pack“. Kako biste i njemu i sebi zagarantirali užitak, provjerite koja vam vrsta kondoma najbolje odgovara u sljedećih nekoliko smjernica:

1. On je klasičan tip, sa svim svojim manama i vrlinama. Ponekad ostavlja prljave čarape po stanu a par puta si ga ulovila kako kopa nos. No, uglavnom ti je drag, sjeti se tvog rođendana, ne frkće kad satima pričaš s frendicama na telefon. U krevetu nije baš neki gimnastičar: predigra, misionarska poza, malo ljubljenja i to je to.


Ako se tvoj dragi nalazi u ovoj kategoriji, preporučujemo ti 6-pack „Classic“ - proziran kondom, tradicionalne kvalitete i klasične forme.
 
2. Kao svaki pravi romantičar često te iznenadi prigodnim cvijetom a ponekad i finom večerom. Super se ljubi (nećemo provjeravat), a seks s njim je „simfonija ljubavi“.  Uživate u vašem ogromnom i udobnom krevetu kad god vam se pruži prilika.

Durexov „Extra safe“ pravi je izbor za vas; uz to što se odlikuje easy on sistemom za jednostavniju primjenu i još bolje prianjanje, extra ste sigurni da nećete neplanirano postati – roditelji.


3. Iako ti možda nisi Carrie, on je Faca i toga je svjestan. A svjesne su toga i razne Samanthe koje ga proždiru pogledima gdje god se pojavite. Istini za volju, strašno je seksi a k tome totalno samouvjeren. Baš si sretnica a što se seksa tiče nirvana je, zahvaljujući njemu, tvoja česta destinacija. Baš kao u onoj pjesmi: možemo u parku, na klupi, u autu, nema veze...


Za takvog frajera jedini je izbor „Ultra thin“ kondom koji upravo zato jer je posebno tanak omogućuje potpunu ekstazu.     


4.
Ako nijedna od ovih kategorija ne opisuje dovoljno dobro tvog dragog, ne brini. On je jednostavno od svega pomalo. Možda je tako i najbolje, pogotovo kad je seks u pitanju. Baš kao laboratorijski eksperiment – nikad ne znaš kako će ispast i zato je ludo zabavno!


Da bi zabava bila još luđa, svakako pripremi „Funmix“, Durexov paket koji sadrži 6 prezervativa (naborani Pleasuremax, Performa za dužu igru i već spomenuti Ultra Thin) te dva prigodna lubrikanta.

I za kraj ne manje važno: uz sigurnu zabavu Durex se brine i o vašem novčaniku jer novi 6-pack funkcionira na foru „Platiš 5, dobiješ 6“. Zapamtite: no glove, no love!

zena.hr