U ovim godinama žene najviše uživaju u seksu

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam
To su zapravo godine kada su one najzadovoljnije, a navele su kako im je i tada seksualni život jako važan.

- Uvreženo je mišljenje kako ženama seks nije toliko važan kao muškarcima, posebno onim starijim. Međutim, to je daleko od istine. To je dokazalo ovo istraživanje, ali i brojna druga prije njega, jer žene ne prestaju da uživaju u seksu samo zato što su u srednjem dobu ili starije. U stvari, to je vreme kada se seksualni užitak može pretvoriti u nešto fantastično - otkriva seksualna terapeutkinja Lora Berman.

Lora dodaje kako medicina nije pravedna prema ženama jer kako za muškarce postoje pomagala za seksualnu disfunkciju, žene s godinama imaju problem sa suvoćom, a za njih ne postoje dostupni ljekovi.