Tri tajne kako oduševiti partnera u krevetu

Uspješnost vaše veze može ovisiti o tehnikama u krevetu. Budite uvijek maštoviti i inovativni


LJULJANJE


Kada vodite ljubav, a vi ste u pozi „gore“, uradite ovaj trik da postignete maksimum uživanja: opkoračite partnera, neka su vam stopala u ravnini sa njegovim kukovima, a grudi pritisnite na koljena. Nježno njišite stražnjicu u ovom položaju. Imat ćete potpunu kontrolu pokreta, kutova, možete lako namjestiti svoje tijelo tako da obadvoje doživite snažne orgazme. Ova poza je zanimljiva jer možete gledati partnera, a imate i pregled cijele „situacije“.

Zašto će se ovo njemu dopasti: Muškarci smatraju da je vođenje ljubavi kada je ona gore izuzetno erotično, imaju dojam da su akteri nekog pornografskog filma, a uz ove „dodatke“ dojam je još jači. Ona izgleda moćno i kao žena koja točno zna što radi, a muškarci u krevetu vole baš takve ”mačke”.

PREČAC ZA INFARKT

Kada se spustite niže ka svom partneru, noktima ga blago dodirujte u predjelu prepona, butina, ”donjeg” stomaka. U prvi mah izbjegavajte nagle i pretjerano strasne dodire, ali kada stvari „krenu“ budite što prisniji. Nemojte ga grebati, ali trljajte i ljubite na ovim mjestima. Žene se obično boje da ne povrijede partnera svojim noktima, ali oni su zaista moćno seksi oružje koje treba naučiti koristiti. Na obostrano zadovoljstvo.
Zašto će se ovo njemu dopasti: Kada se približite njegovom spolnom organu on mora imati bezrezervno povjerenje u vas. To situaciju čini pomalo opasnom, uzbudljivom, pa je zato muškarci i vole.

HORIZONTALNO POVEZIVANJE

Lezite na partnera tako da vam lice bude na jastuku ispod njegove glave. Ova poza omogućava da vam se svaki dio tijela dodiruje. Vaše noge neka budu gotovo skupljene. Uhvatite ga za ruke i prebacite ih preko njegove glave. Skupljene noge ostavljaju potpuno drugačiji dojam nego kada ih raširite, i tako ćete izbezumiti partnera. Ova poza omogućava potpunu intimnost i prisnost.

Zašto će se ovo njemu dopasti: Muškarci smatraju da je ovo top tehnika. Podsjeća na sendvič i kada on osjeti svu snagu žene koja se upija oko njega, male su šanse da će odoljeti potpunom užitku.

PortalOko/Blic/Mariota Vlaisavljević