Tri korisna savjeta za nove seksualne užitke

Seksualne maštarije
'Svatko ima tajne seksualne maštarije koje ne otkriva čak ni partneru. Evo načina kako da ih otkrijete: Uzmite ceduljice i oboje napišite po tri maštarije na papir. Označite ih brojevima od 1 do 6, zatim bacite kocku i uzmite papirić označen brojem koji ste dobili na kocki, s tim da morate uraditi ono što piše na papiru kojeg ste izvukli', tvrdi autor knjige.

Stalne promjene
Seksualni terapeut iz Oaklanda, Dr. Bernie Zilbergeld, ponudio je nekoliko zanimljivih prijedloga kako da unesete kreativnost u seksualni život. 'Dobar se je onaj koji je uvijek drugačiji. Kako bi ste začinili stvari, koristite različite predmete tijekom predigre. Nabavite čokoladnu boju za tijelo i premažite se njome ili pernatim čistačem za prašinu nanesite na tijelo slatku prašinu, pa je potom poližite s partnerovog tijela', kaže slavni terapeut.


Iskoristite predmete koje već imate u kući
Brenda Venus, autorica knjige Tajne zavođenja za žene, također je otkrila poneku tajnu. 'Nova, mekana četkica za zube može biti nevjerojatna seksualna igračka. Zamolite partnera da četkicom nježno prijeđe preko vaših grudi i cijelog tijela. Taj je osjećaj nevjerojatno erotičan. Zatim vi njega stimulirajte, s tim da se fokusirate na bradavice. Iako većina muškaraca to ne govori, a mnogi to ni ne znaju, bradavice su vrlo osjetljive i predstavljaju tajnu erogenu zonu', savjetuje iskusna novinarka i autorica priručnika o zavođenju.

net.hr