Top mjesta za seks dok ste na godišnjem odmoru

sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, sexy, sex u autu, mladi sex, tijelo, užitak, stres, sex, sex, razlog, seks, seks, orgazam, erogena zona, žena, seks, plaža, more, poze, seks, seks, plaža, seks, užitak, uživanje, tajne, orgazam, seks, seks, predigra, seks ljubav, genitalne ugode, Ženski mozak, seks, hormon oksitocin, orgazam
Evo nekoliko prijedloga za seks dok se opuštate za vrijeme odmora u vašoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, prenosi thefrisky.com:

Seks u brodiću na morskoj pučini
Ako imate namjeru iznajmljivati brodić kako bi istražili okolicu mjesta u kojem boravite, iskoristite priliku dok ste daleko od ostatka svijeta na morskoj pučinu i za izmjenu strasti.

Seks na morskim stjenam
Nemamo ništa protiv kreveta u spavaćoj sobi, ali kad ste već na godišnjem odmoru i tražite idealno i izolirano mjesto za kupanje i sunčanje, ako ga već pronađete, dobro se zaštitite od sunca i navalite jedno na drugo.

Seks u mračnoj i zabačenoj ulici
Topla je ljetna noć i vi opušteno šećete gradom u kojem ne živite, a pitanje je da li ćete ikada više navratiti baš tamo? Ako da, to je onda prilika koja se ne propušta. Sigurno ćete primijetiti neku zabačenu i mračnu uličicu u kojoj ste vi jedini prolaznici, a ako su baš svi uvjeti zadovoljeni, zašto se ne bi poseksali na brzinu!?


Seks u šatoru
Ako ste od onih koji vole zbližavanje s prirodom i planirate bar nekoliko noći prespavati u šatoru u šumici pored obale ili negdje drugdje u prirodi, prije prepuštanju slatkim snovima, prepustite se nježnostima.

Seks ispod vodopada
Ovo vrijedi u slučaju ako ste otputovali u neku egzotičnu destinaciju kao što su Hawaii. Ako ste daleko od te ideje, jeftinija varijanta je seks ispod tuša. Kada ste posljednji put to radili?


Seks u automobilu
Vaša komocija prilikom putovanja vam je važna i prije ćete sjesti u automobil nego u autobus ili neko drugo prijevozno sredstvo? E pa dok se već vozikate krivudavim cestama i istražujete, zaustavite se negdje po strani, gdje ne postoji mogućnost da budete uhvaćeni i nakon što se odmorite od vožnje, ponovo se umorite ali ovaj put od seksa.

Seks na plaži ispod zvijezda
Ljubitelj ste noćnog kupanja? Pronađite idealnu plažu koja je udaljena, ponesite ručnike, zauzmite mjesto, dobro pogledajte oko sebe, pričekajte trenutak i ako ste već sigurni da ste jedini posjetitelji tog malog komada raja na zemlji - znate što vam je činiti!

net.hr