Tipovi žena koje muškarci odmah otpisuju

žena

Bahatost baš nikad nije poželjna.

Zanimalo nas je što muškarce živcira kod žena te kakav tip odmah otpisuju, a dobili smo vrlo iskrene odgovore, iz kojih puno toga možemo naučiti, ako želimo.

"Bahate žene su tip koji baš nikada neće imati šanse kod mene, čak i za nešto usputno. Samo treba obratiti pozornost na to kako se ponaša prema drugima kad je s vama. Ako je bahata prema konobaru u kafiću, s vremenom će postati takva i prema vama."

"Ledene i nezainteresirane kraljice nikad nisu bile moj tip, posebno ne za nešto ozbiljnije. I mi muškarci volimo da se žena potrudi oko nas, a ako se samo ja moram truditi, vrlo brzo se ohladim."

"Po meni nema ništa gore od lijene i neambiciozne cure. Ponekad stvari ne idu kako si planirao, ali barem se potrudiš to promijeniti. Puno radim i volio bih pored sebe imati nekoga tko me razumije."

"Najgori tip žene? Ona koja misli da je savršena, a da su svi drugi ispod nje. Ne bi to mogao predugo slušati."

"Žena koja ne zna priznati svoju krivicu, za mene je tip s kakvim nikad više ne želim imati posla."

"Ovisnice o drami, definitivno... S takvom baš nikada ne znaš na čemu si pa si uvijek misliš hoće li se tako ponašati i kada ćemo biti u braku i imati djecu. Nema šanse!"

"Znate one žene koje vole da je sve uvijek po njihovom i baš nikada nisu spremne pristati na kompromis? E, upravo taj tip!"

"Žena s kojom mi na prvom spoju ponestane tema za razgovor ili još gore, koja priča samo o sebi, svojim prijateljicama, hobijima, noktima i kosi te bivšim dečkima."

"Bivša cura me nakon godinu dana veze počela doslovno prisiljavati na stvari i prijetiti da će otići ako ne bude tako. Prvo je to bilo za stan, a zatim za zaruke i brak. Dobronamjerni savjet ženama: nikada nemojte ništa forsirati, jer tako nećete dobiti ono što želite."

Izvor: index.hr