Tajne ženske masturbacije

impotencija, sexy, sex, zdravlje, sex, sex, sex, sex, sifilis, sex, sex, sex, seks, mrak, ljubav, seks, predigra, seks, debeljuce, seks, bol, seks, znanost, seks, plaža, uhićenje, seks, okidači, strast, analni seks, seks, savjeti, orgazam, seks, seks, orgazam, zadovoljstvo, seks, poze, krevet, seks, fenomen, ljubavnik, pažnja, veze, seks, krevet, partneri, žena, orgazam, seks, seks, orgazam, muškarac žena, muškarci, seks, orgazam, seks, škola, orgazam, seks, raspoloženje, seks, ubojstvo, seks, krikovi, seks, pitanja, odgovori, rekordi, seks, razum, načini, seks, seks, znojenje, seks, stvari, seks ljubav, sex orgazam, svršavanje, predigra, užitak, seksualni čin, doživljavanje istovremenog vrhunca, Jača imunitet, seks ljubav, seks, ublažava bol, Čini vas sretnim, Smanjuje anksioznost, seks navike, maraton, ljubav, seks navike, partnerica, način, seks navike, suprug, supruga, mastrubacija, ljubav, seks u dvoje, seksualno aktivan, seks u dvoje, poze, cure, seks prakticiranje, spolni odnosi, par
Tvoj recept za masturbiranje prilično je jednostavan. Okreneš neku porno stranicu i za nekoliko trenutaka misija je postignuta. Ipak, kod žena je solo igra malo drugačija. Ne možemo to raditi bilo gdje, a neke nije ni briga hoće li doseći vrhunac i definitivno se ne diramo čitajući 50 Nijansi sive (barem ne cure koje su pročitale više od jedne knjige u životu).

U prosjeku ženama treba više vremena za postizanje vrhunca nego muškarcima (15 do 20 minuta) ali kada smo same, puno smo brže nego što mislite. Baš zato jer smo fokusirane na sebe, a ne na vas i vaše zadovoljstvo i zato što točno znamo što želimo. Većina cura je gotova za 2 ili 3 minute kada su same, dok im s partnerom treba 10 minuta i više ili uopće ne mogu doseći vrhunac. Kada se vi probudite s erekcijom, sigurno ćete obaviti posao barem jednom taj dan. Prema nekim istraživanjima, 25% muškaraca masturbira barem 3 puta tjedno, dok samo 10% žena kaže da to radi tri puta tjedno i 38% jednom na mjesec.

Pitate se kako to? Zato jer na masturbiranje ne gledamo kao brzu aktivnost koju se automatski obavlja. Ovdje treba i spomenuti stigmu koja je povezana s masturbiranjem u žena, pa zato i kasnije počinjemo. Dok vi možete izdrkati u toaletu prljave benzinske postaje, nama treba topla kupka ili udobnost našeg kreveta ili kauča. Naš dodir je nježniji, za razliku od vašeg. Iako je klitoris izuzetno osjetljiv i zahtjeva mekan i nježan dodir, ona cura koja voli da ga diraš grublje će to i reći. Neke cure nije briga hoće li svršiti, samo žele malo vremena samo za sebe, no kada svršavamo, to traje sekundama. I jednom kada svršimo ne trebamo vremena za oporavak, možemo opet i opet. I dok se neke cure dodiruju samo iz zabave, bez da svrše, druge ne staju ako ne dožive barem 3 orgazma. Blago nama.

macho.hr