Super ideje za osvježenje bračnog seksa

Normalno je da bračni život i svakodnevne obaveze ugase strast. To ipak ne znači da morate do kraja života imati neuzbudljiv seksualni život. Donosimo vam nekoliko savjeta stručnjaka koji će vam pomoći da osvježite bračni seks.

Bezazleni flert
Vrijeme je da ponovno počnete flertovati. Nasmiješite se zavodnički nepoznatom muškarcu dok stojite u redu na blagajni ili dok ste u kafiću. Ako ste u stabilnoj i bliskoj vezi, bezazleno flertovanje s drugima samo će začiniti vaš seksualni život u braku, jer ćete doma doći ispunjeni seksualnim samopouzdanjem, kažu stručnjaci.

Gola u krevetu
Umjesto u pidžami ili spavaćici, počnite barem na neko vrijeme spavati goli u bračnoj postelji. Kako kažu stručnjaci, izlaganje nagog tijela koje skriva samo plahta, vašem će suprugu biti senzualno iskustvo, a za vas bolja bliskost s vlastitim tijelom.

Seksi fotke
Vrijeme je da napravite nekoliko vlastitih seksi fotografija. Možete se fotografirati u seksi rublju ili potpuno gole. Takve fotke bit će vizualni podsjetnik i vašem suprugu i vama.

Briga oko tijela
Posvetite svome tijelu pažnju. Depilirajte se detaljno, obavite manikuru i pedikuru, posjetite frizera... Takva briga oko tijela učinit će da se osjećate poželjno i seksualno, a od takvog osjećaja profitirat će i vaš muž.

Maštajte
Pronađite novi objekt svoje želje, i to u liku nekog slavnog muškarca. Na taj način osigurani ste od eventualne prevare, jer je riječ o odnosu koji se nikada neće realizirati. Stručnjaci kažu da maštanje o takvim muškarcima predstavlja zapravo vaše privatno igralište. A zaigrane žene vrlo su zanimljivo seksualno društvo.

Snaga mirisa
Otkrijte u sebi animalnu privlačnost. Istraživanja su pokazala da mnoge žene uzbuđuje miris muškarca. Kada je vaš suprug odsutan, odjenite njegovu majicu koja miriše po njemu. To vas zbližava i razvija veći osjećaj privlačnosti.

Izlet
Kad god možete, priuštite si vikend izvan grada u kojemu živite. Družite se u novoj okolini koja će i vašem odnosu dati svježu dimenziju, a ništa bolje od toga ne pridonosi buđenju nove strasti u bračnom životu.

Seksi knjiga
Kad idući put budete išli u krevet, ponesite seksi knjigu. Pročitajte mu naglas eksplicitne dijelove. To će pobuditi strasti i u vama i u njemu pa će akcija u spavaćoj sobi zasigurno biti zanimljivija.