Stvari koje ne biste trebali poklanjati za Dan zaljubljenih

... druga polovina sjetiti ovog dana i na romantičan način nam darivati nešto lijepo, neke poklone sigurno ne želimo da vidimo u našoj kući.

Knjige za samopomoć

Jasno je da iz najbolje namjere želite da pomognete svom partneru da ostavi cigarete, postane bolji čovjek ili slično. Međutim, iako je jasna vaša dobra volja, poklanjanje knjige koja nosi ovakav naslov može samo da vas sroza u partnerovim očima. Naime, partner će pomisliti da ništa ne valja i da je ovo indirektan način na koji to pokušavate i da mu kažete.

Sredstva za osobnu higijenu

Da se razumijemo, parfem je svakako poklon koji ne može da se odbije. Međutim, izbjegavajte da partnerima na ovaj dan poklanjate kupke, sapune, dezodoranse i slično. Osim ukoliko vam sami nisu napomenuli da im se nešto baš svidjelo. U suprotnom može da se dogodi da pomisle da im smrdite. Znamo da zvuči čudno, ali ne brinite, događalo se!

Termini za teretanu

Možda bi vam neko bio zahvalan da mu poklonite 12 termina u teretani, ali vaš partner baš i ne bi bio oduševljen, osim ukoliko sam nije izrazio želju da hoće da počne sa vježbanjem a to sebi ne može da priušti. Za slučaj i da se odlučite za ovakav poklon, savjet je da uplatite termine i za sebe i pomognete svom partneru da što prije dođe do željene linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidi, pomfrit

Ukoliko već planirate hranu za Dan zaljubljenih, onda se bar potrudite. Ne, ne mora da vodite partnera na neku skupu večeru, ali nemojte baš ni da servirate nešto što jedete svaki dan.