Što znači biti nevjerojatan u krevetu

sex, seks, poza 69, maštarije, sex, seks, seks, jedna noć, seks, pravila, zločaste djevojke, seks, brojevi, pornić, McDonald's, seks, pitanja, odgovori, seks, krevet, ljubav, seks, uživanje, blagdani, seks, zahtjevi, partneri, seksi rublje, strasti, stvaranje seksi osjećaja, seks ljubav
Sekspert s Yahoo Shinea, koji piše blog pod nazivom Dr. Drew's Lifechangers, ističe da vještina vođenja ljubavi može promijeniti vaš život. Stvar je, tvrdi, vrlo jednostavna.

Prvi korak do sjajnog seksa je reći partneru što želite. Nitko ne može čitati vaše misli. Zato, ako radi nešto što vam se sviđa, recite mu da nastavi. Jedino vi znate kako se osjećate dok vas dodiruje na određen način, stoga mu dajte detaljne upute, a pozitivna reakcija tada zasigurno neće izostati.

Možda ćete se teško prebaciti s pitanja 'kako si proveo dan?' na rečenicu 'tu me dodiruj i ljubi', ali dobar seksualni život ovisi upravo o tome.

Orgazam nije jedini cilj - ne zanemarujte osjećaje

 

Kvalitetan seks nisu samo tehnika i vještina, ključnu ulogu igraju osjećaji. Stručnjaci tvrde kako je današnje društvo izazvalo u mnogim muškarcima i ženama 'seksualnu tjeskobu', što pridonosi činjenici da su seksualno disfunkcionalni te da imaju loše seksualne navike. Usredotočeni su samo na seksualni čin i orgazam. Usredotočeni su na sve osim na poseban trenutak u kojem sudjeluju.

Osjetite njegov dodir, pritisak i jasno recite kako vam to godi. Prestanite razmišljati kako izgledate u krevetu i usredotočite se na užitak. Većina ljudi zaboravlja kako u seksu nema rokova i da ne trebaju žuriti. U seksu nije cilj samo doživjeti vrhunac. Ne zanemarujte užitke koje vam pruža cjelokupan seksualni čin.

Čitavo ljudsko tijelo je erogena zona, a ne samo dijelovi koje pokriva intimno rublje. Dodirivanje bilo kad i bilo gdje može itekako djelovati erotski te povećati želju kako kod muškaraca tako i kod žena.

Prihvatite izazov - opustite se i podarite partneru potpun tjelesni užitak. Uzvratit će vam istom mjerom. Dodajte nekoliko razina stimulacije koje će dovesti do nevjerojatnih užitaka jer to je upravo ono što tražite. I zapamtite - nije toliko važno što radite, nego kako to radite.

Pet ključnih stvari:

- dirajte ga po cijelom tijelu
- ne žurite, neka pokreti budu sporiji
- recite partneru jasno što želite
- opustite se i prepustite
- budite spremni na izazove
Magazin.hr