Što znače različiti zagrljaji?

Sretni, smijeh, zagrljeni

1. Zagrljaj jednom rukom

Kada vas frajer jednom rukom zagrli oko ramena, realno, to je bolje nego nikakav zagrljaj, no... Frajeri su ponekad sramežljivi i nesigurni i koliko god vam se to čudno činilo, moguće je da nemaju hrabrosti pošteno vas zagrliti, a posebice ako ste se tek upoznali. Ovaj zagrljaj ne znači nužno da mu se ne sviđate, no isto bi tako vrlo lako mogao značiti upravo to. Na vama je da to otkrijete!

2. Jednostavno dodirivanje leđa

Na ovakav način on grli i svoje muške prijatelje pa nikakve osobite osjećaje od njega ne biste trebali očekivati. Misli da ste cool, i da ste mu dobra frendica. I to je to.

3. Zagrljaj na brzaka

Onakav kako vi na primjer grlite mamu kad se s njom pozdravljate. Svakako je ugodan i prijateljski nastrojen, no ne osobito romantičan. On je brzinski izljev simpatije nekoga tko uživa u vašem društvu. Poručuje vam da mu se sviđate i da biste se trebali češće družiti.

4. Dugotrajni stisak uz trljanje po leđima

Ili vam je jako dobar prijatelj, ili je zaljubljen u vas, ili oboje. Svakako je uzbuđen što vas vidi i vas ste dvoje poprilično bliski, no što to zapravo znači? Ovakav zagrljaj poručuje da ste jedna od njegovih omiljenih osoba. I da biste se trebali poseksati. Možda. Znate, ako vi to želite...

5. Zagrljaj s podizanjem

 Ako slučajno još uvijek nije vaš dečko, onda to jako želi biti. Ovakav zagrljaj znači da ste mu doista nedostajali i da je jedva čekao da vas zagrli. Potpuno je legitimno pretpostaviti da mu je stvarno stalo do vas. Zagrljajem vam poručuje da je bez vas život poprilično bezveze.

6. Mazni zagrljaj

Ovo je jedan od onih kada na primjer zajedno gledate film i dijeli vas svega nekoliko centimetara razmaka. A on vas nježno zagrli nastojeći vam biti još bliže. Doslovno, koliko god blizu bili, on vam uvijek želi biti još bliže. Ovo je jedan od najslađih zagrljaja i znači da mu se stvarno, stvarno sviđate.

7. Snažni zagrljaj s njegovom glavom naslonjenom na vašu

Dodiruje li vam se pritom cijelo tijelo, poručuje vam da ste za njega doista posebni. Vas dvoje ste kao pekmez i maslac, kao med i mlijeko, kao pčela i cvijet... Ovakav zagrljaj poručuje da vas istinski voli i da je potpuno siguran u to.

Izvor: cosmopolitan.hr