Što vas pali, a što žari...

Što vas pali, a što žari...
Ogledalce moje...

Stanite pred ogledalo i počnite vježbati što želite reći. To će vam savjetovati svi stručnjaci za komunikaciju, a sve češće i seksolozi. Uvodni dio neka bude kompliment njegovu umijeću ("Volim kad se jezikom igraš mojim bradavicama", na primjer), a potom mu predložite nešto što još niste probali, i to bez uvijanja: "Pokušaj se igrati s dva prsta ovdje..."

Sve čari smartphonea

Željeli biste da vas više oralno zadovoljava, a da se manje bavi prodiranjem u vas, no ne znate kako mu to reći pristojno i da se ne uvrijedi? Pokušajte nekim provokativnim SMS-om: "Ne prestajem misliti na tvoj jezik među mojim nogama", dodajte koji smajlić i -pošaljite poruku! Bit će shvaćena.

Povucite okidač!

Vratimo se ozbiljnim statistikama: više od 70 posto žena treba više stimulacije klitorisa kako bi došle do orgazma, a to uglavnom ne dobiju od dečka. Došlo je vrijeme da upoznate Srebrni metak, minijaturni vibrator koji se jednostavno pričvrsti za vaš prst. Možete ga koristiti tijekom cijelog druženja s frajerom, a da on ne osjeti konkurenciju. Naime, Silver Bullit, kako se zove taj mini vibrator, nije dildo koji dečki često doživljavaju kao konkurenciju pa dok se on bavi prodiranjem, bez obzira na položaj, vi se možete poigrati klitorisom.

Slijedite vođu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želite promjenu u krevetu? Nemojte je čekati, potaknite je. Žudite da vas pljesne po stražnjici dok ste na njemu, a neugodno vam je takvo što izgovoriti? Pljesnite vi njega dok ste u misionar-skom položaju - ne samo da će biti spreman vratiti vam, već će se potruditi mnogo više nego inače.

Pokažite I recite

Niste sigurni kako ga nagovoriti da vas škaklja nojevim perjem koje ste nedavno kupili?
Erotske priče i soft pornići dobar su uvod u bilo koji razgovor o seksu. Pošaljite mu mailom/SMS-om link na neki od bezbrojnih klipova s interneta, po mogućnosti na neki s akcijom koju biste voljeli isprobati, a možete štošta i dopisati ispod linka. Uostalom, i poruka poput "Svidjelo mi se kako se Jon Snow posvetio Ygritte u ‘Igri prijestolja'" ponukat će ga da provjeri što su to njih dvoje radili.

cosmopolitan.hr