Što se muškarcima mota po glavi za vrijeme seksa?

muškarci, seks, seks, rekord, seks, sanjarenje, seks, krevet, glavni, seks, misli, muškarci, situacije, žene, muškarci, seks ljubav, istraživanja, proizvodnja neurona, Neuroni, živčani sustav, demencija, muškarci, prijateljice, seks, muškarci, seks, partneri, seks, trikovi, proba, žene, tipovi, ljubav, bivši, zaborav, seks prakticiranje, muškarci, rizik, zdravstveni rizik, seks prakticiranje, ured, posao, seks navike, glavni grad, cure, seks prakticiranje, fantazije, seksualne fantazije, anketa, varanje, momak, cura, varanje, osveta
Upravo su to muškarci i otkrili za magazin Glamour i bez dlake na jeziku rekli što im je važno u krevetu.

Muškarci ne mogu raditi više stvari odjednom kao žene, pa ih nemojte tražiti multitasking u krevetu. Ne očekujte da se posvete seksu i izražavaju ljubav u isto vrijeme jer nećete dobiti najbolje od njih.

Ponekad su poput režisera filmova za odrasle pa se zamisle u nekoj ulozi i zaborave na realnost. Vaša je zadaća da ih probudite i podsjetite na realne vremenske okvire i očekivanja.

A kad je već riječ o porno filmovima, podsjetite ih da je to film i da su scene planirane, a djevojke našminkane i sređene. U svojoj zaigranosti muškarci znaju očekivati previše, ali bez loše namjere.

I još jedna sitnica vezano uz filmove za odrasle - oduševljenje glumica bez obzira s kim su u krevetu. To također nije realno niti je moguće da ste uvijek nasmijani i vrištite od njegovih vještina u krevetu, a u stvarnom životu oni to znaju pa ne morate glumiti.

Potrudite se malo i razbijte rutinu jutarnjom akcijom. To ne mora nužno biti seks. Malo se poigrajte s partnerom i to će mu biti najbolji alarm da sretan ustane iz kreveta i započne dobar dan.

Ako moraju birati nešto na brzaka, većina muškaraca odabrat će vaše ručice umjesto oralnog seksa. Ovo je vrijedna informacija koju možete iskoristiti bilo kada i bilo gdje.

Dozvolite li mu da vas gleda dok se samozadovoljavate, to će popraviti i njegove oralne vještine jer će vidjeti što točno treba raditi da biste bili zadovoljeni.

Evo što se muškarcu mota po glavi za vrijeme seksa: 'Da li joj je ovako dobro? Možda je ovo bolje. Zašto diše ovako duboko? O, ne, sada ću biti gotov! Valjda joj je sada ok'.

Muškarci vole da ih gledate u oči dok svršavaju. Recite mu da vam je to u redu i probajte to stvarno i učiniti.

Želite li mu biti privlačni i zgodni, seksajte se češće jer ćete mu tako biti neodoljivi.

Izvor: tportal.hr