Što onda kad seks postane dosadan?

Ako seks s partnerom postaje sve dosadniji uključit će se crvene lampice i stanje će postati alarmantno. Dosadan seks siguran je znak da što prije morate poraditi na vašem odnosu.

Kako bi začinili seksualni život i vratili izgubljenu strast, stručnjaci savjetuju sljedeće:

● U većini slučajeva muškarci iniciraju seks, ali za promjenu bi to žena trebala početi raditi. Muškarci vole kada im žena priđe i eksplicitno traži seks. Dodatni okidač može biti i izazovno donje rublje. Ne samo da će muškarac biti biti zadovoljan već će se i žena osjećati izazovnije i seksipilnije.

● Neka su istraživanja pokazala da su ženama privlačniji oni muškarci koji obavljaju kućanske poslove, a pokazalo se i da će u tim situacijama kada supružnici dijele poslove biti više seksa. Operite suđe, partnerica će se itekako dobro odužiti.

● Znanstvenici se često prime posla kada su u pitanju muško-ženski odnosi, pa su tako došli i do saznanja da lijepa i skupa odjeća namami djevojke. Većina ispitanica istakle su kako vole muškarce koji nose odijela, košulje, kravatu i skupe satove. Stručnjaci predlažu da muškarac ponekad zamijeni traperice i pamučnu majicu za odijelo, a i romantična večera dobro bi se uklopila u taj scenarij.

● Doktor Robert Holden autor knjige Success Intelligence radio je na istraživanju koje je pokazalo da pametnije žene potiskuju svoje osjećaje i često čine greške u ljubavi, jer umjesto da se opuste i uživaju one uglavnom analiziraju odnos s partnerom. Zbog toga bi muškarac trebao što češće razgovarati s partnericom, te isticati da je želi. Ona će svakako uzvratiti.

net.hr