Što muškarci mrze u krevetu?

Glumljenje orgazma
Većina žena bi trebala dobiti Oskara kad je glumljenje orgazma u pitanju i vjerojatno rijetko koji muškarac primijeti da njegova draga i nije zadovoljena. No, ako ništa drugo, svjesni su činjenice da se to događa. I to im smeta. Naime, smatraju da je to izravan udarac na njihov ego. Nije njima samo do njihovog zadovoljstva nego i do vašeg.

 Ugašeno svijetlo
Jastučići na bokovima, celulit i strije - joj tako smo nesavršene i on to ne bi trebao vidjeti. Zbog toga mnogo žena gasi svijetlo prije seksa. Mnogim muškarcima to smeta jer oni žele uživati u pogledu na vaše tijelo. Sitne nedostatke ni ne vide.

Brbljanje u krevetu
Ne, pri tome ne misle na takozvani dirty talk, nego na priču koja nema veze sa seksom. Nažalost, neke žene i tijekom predigre pričaju u tako nevažnim stvarima. Zašutite i ljubite ga.

Slatki nadimci
Nije rijetkost da svom muškarcu i njegovom ponosu dajemo raznorazne nadimke. A često su to slatkaste umanjenice koje njega ne napaljuju. Dapače, stvaraju kontra-efekt.

Javljanje na mobitel
Ova pojava smeta podjednako i muškarcima i ženama. Usred akcije zvoni telefon, a vi se bez dvojbe javljate.

Pretjerana higijena
Svi mi volimo njegovane partnere, a muškarci tu nisu iznimka. No, neke žene znaju pretjerati kad je higijena u pitanju. Primjerice, nema seksa prije tuširanja. Obavezne su, ali uvijek, čiste plahte, a vlažne maramice su pored kreveta. A nakon seksa, pravac tuša. Uvijek.

Nepoželjni gledatelji
Obožavate svog kućnog ljubimca i on vlada svakom prostorijom vašeg stana. Mačak ili pas slobodno ulaze u vašu spavaću sobu, bez obzira što se u njoj događa. Uistinu su vam potrebni ljubimci kao gledatelji?

izvor: budi.in