Što kažete na seks na brzaka?

Uza sve obiteljske, poslovne i kućanske obaveze, ponekad nemamo dovoljno vremena da se vrućim igricama u krevetu posvetimo onoliko koliko bismo željeli. Predigra je odlična i vrlo dobar temelj za nezaboravan seks, no ponekad nakon dugog radnog dana na poslu nemamo volje ni vremena za predigru i dug seks, a upravo je tada pravo vrijeme za seks na brzaka, piše ezinearticles.com.

Seks na brzaka i uzbuđenje koje dolazi s njim odličan je način da malo uzdrmate vezu, pobjegnete od rutine i probudite strast. No vrijeme za seks na brzaka ponekad je potrebno dobro isplanirati i predvidjeti kako bi ostao u nezaboravnu sjećanju.

Jutra su i više nego dobra prilika za seks na brzaka. Osim toga jednu brzinsku igricu pod plahtama ujutro je jednostavno organizirati, jer se ujutro prije posla ionako svi žurimo pa će nedostatak vremena učiniti svoje. Muškarci su inače itekako spremni ujutro pa sve što je potrebno je probuditi partnericu, a seks na brzaka će osigurati osmijeh na licu tijekom cijeloga dana, a tko zna, možda i probudi želju za reprizom navečer.
Još jedan scenarij jutarnjeg seksa na brzaka je onaj pod tušem. Jutarnje tuširanje odlično je za razbuđivanje, a zajedničko tuširanje ujutro će vas i više nego razbuditi. Uskočite svom partneru ili partnerici pod tuš te uživajte u nekoliko minuta vruće strasti prije odlaska na posao.

Pauza na poslu ne mora biti uvijek ista. Ponekad odlazak na ručak ili na kavu zamijenite sastankom s partnerom. Nekoliko strastvenih minuta usred radnoga dana učinit će čuda navečer u spavaćoj sobi.

Parovi koji imaju djecu često svjedoče nedostatku vremena za uživanje u strasti te znaju da moraju biti itekako domišljati. Odlazak na zajedničko okupljanje s prijateljima ili obitelji savršena je prilika da 'nestanete' na neko kraće vrijeme. Zamolite ih da vam pričuvaju djecu nakratko dok vi skoknete kući po nešto što ste zaboravili. Nekoliko minuta strasti definitivno će razbiti rutinu te prodrmati uspavanu vezu.

Ako baš i niste neki ljubitelji zabava i vjenčanja, vrijeme je da nešto poduzmete po pitanju zabave. Odlazak na vjenčanje koje se održava u kakvu hotelu ne može biti pogodnije za seks na brzaka. Kada vam dosadi hrana, piće, sjedenje i čak eventualno plesanje, vrijeme je da s partnerom istražite što sve nudi hotel u kojemu se nalazite.

Nakon određenog broja godina koje ste proveli zajedno, sjećanja na uzbudljive početke veze počnu blijedjeti pa je vrijeme ih se prisjetite i, naravno, stvorite neka nova, još uzbudljivija sjećanja. Vožnja automobilom po mraku i više je nego dobar poziv da, ako imate prilike, zaustavite se na kakvu skrovitom mjestu.