Što intimna frizura govori o vama?

depilacija, bikini zona, intimna frizura, vagina, vagina, miris, intimna frizura, modni trendovi, vrućine, intimna higijena
Dolaze nam dani godišnjih odmora i odmaranja na plaži, a ženama to znači odlazak kozmetičarki i odabir bikini depilacije. Kakav je karakter žene ovisno o odabiru, pročitajte dalje.

Žene intimnim frizurama posvećuju dosta vremena, pogotovo u vrijeme ljeta. Prije odlaska na more ne ustručavaju se čupanja voskom i izdržavanje boli.

Vrsta frizure su jedan od pokazatelja karaktera vlasnice. Otkrijte što frizura "tamo dolje" govori o ženi.

Obična depilacija

U pitanju je depilacija dlačica koje vire izvan zone gaćica bikinija. Dakle, depilira se minimalno područje i zbog toga se zove obična bikini depilacija.Ona otkriva da ste dobra djevojka koja se ne želi odreći prirodne ljepote. Skromni ste i ne želite privlačiti pažnju radikalnim ponašanjem.

Francuska depilacija

Vrlo je slična običnoj, ali zahvaća nešto više dlačica na preponama. Ovu depilaciju koriste žene koje ne žele biti obične. One su moralne, djelomično čedne, ali s pomalo nestašnim stavom. Žena koja bira francusku depilaciju voli promjene.

Strip depilacija

Ova vrsta depilacije je vrlo popularna, a njena izvedba je takva da se depiliraju sve okolne dlačice, a ostavlja se tanka crta. Muškarcima se posebno sviđa takva depilacija - i na pogled i na dodir. Žena koja ju ima je pustolovna, otvorena i komunikativna. Spremna je na svakakve ludosti, ali nikada ne prijeđe granicu.Brazilska depilacija

Posljednjih je godina ovo najpopularnija depilacija. Ona podrazumijeva skidanje svih dlačica. Bolna je, ali pruža osjećaj slobode i lakoće. Žene koje se odluče na ovu vrstu depilacije su slobodne, neopterećene i nesputane. One znaju da su seksi, dive se svome tijelu, a to očekuju i od drugih.

izvor: Javno.hr