Stariji muškarac i mlađa žena – ljubav ili interes?

sex, sex, seks, statistika, ljubav, veza, interes, spolne bolesti, seks, zaštita, ljubomora, konobarica, peticija, veze, žene, Božić, seks, muškarci, ludosti, seks, snovi, ljubav, blagdan, žene, seks, stil, seks, seks prakticiranje, pacijentice, doktor, žene, muškarci, očekivanja, seks prakticiranje, činjenice, znanje, seks navike, trikovi, ljubav, seks prakticiranje, grupni seks, frajeri, frajer, žene, žaljenje, poklon, svađa, partneri, brojevi, ljubav

Hefneru nisu bili dovoljni ni pusti milijuni da zadrži mladu i atraktivnu Crystal. Koliko se ludo zaljubio u Crystal dokazuje i činjenica da je odjednom prekinuo sa sve tri svoje dotadašnje djevojke. Iako nam je svima bilo i više nego jasno da takva veza ima budućnost baš kao i sendvič na tanjuru ispred mene, ljubav je stvarno slijepa.

Par kojeg dijeli razlika u godinama nema zajedničkih tema ni interesa?

Ako ćemo tako gledati na stvari, vrlo često zajedničkih tema ni interesa nemaju ni parovi podjednakih godina. Iako je logično da će ekstremne razlike teško ili nikako funkcionirati zajedno, umjerenija razlika ipak može biti uspješna. Bitni su razlozi iz kojih se ulazi u vezu i okolnosti same veze. Jasno je da je popularni Hef planirao (kao i bezbroj puta do tad) „omastiti brk" na mladoj Crystal. Naravno, i ona je imala tu svoj interes. Ponekad je žrtva ipak prevelika...

Ogledni primjer vjere u ljubav stoji na slici lijevo. Ako pogledamo koju godinu unatrag, kako vrijeme prolazi On cilja na sve mlađe, a Ona na sve starije.... i čine mi se sretni. Vjerojatno povremeno ima „nevolja u raju", ali tko ih nema? Na ovu pozu i zadovoljan osmjeh na licu mogu biti samo ljubomoran. Razna istraživanja su pokazala kako mlađe žene u starijim muškarcima vide određenu sigurnost, dok stariji muškarci s mlađim partnericama proživljavaju svoju „drugu mladost". Sinergija sigurno postoji.

Koliku ulogu igra lova?
Novac je dio paketa. Puno je veća vjerojatnost da stariji muškarac financijski bolje stoji od mlađeg. A to nije na odmet niti jednoj ženi. Donald Trump je svojim primjerom pokazao da može biti star, milijarder i sretno zaljubljen u 25 godina mlađu nekadašnju susjedu iz Slovenije - Melaniu. Umjereniji primjer skladne veze bez obzira na razliku u godinama su Vlado Kalember i Ana Rucner. A najnoviji par čine Iva-Mia-Neću-Reći-Ime-Dečka-Erak i njen odabranik, uspješni poduzetni Zubak. Ipak novac igra određenu ulogu. Ne uvijek ključnu, ali primjeri pokazuju da se nekako uz takve veze uvijek veže i bogatstvo. Znači dečki, ako u svojim šezdesetima želite uživati u mlađahnoj partnerici, preduvjet je da prvo napunite bankovni račun jer još nisam vidio da neki prosječni hrvatski penzioner šeće s mladom zgodnom ženom (osim ako ona nije medicinska sestra koja ga pridržava dok hoda). Izgleda da se meni ne piše dobro.

Danijel Bubanović

BUDI.IN